Başpehlivanlardan Başkan Böcek’e Ziyaret

Spor 25.06.2019 - 22:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2007+ kez okundu.
 

Başpehlivanlardan Başkan Böcek’e Ziyaret

ASAT Spor Kulübü kadrosuna dahil olan başpehlivanlar İsmail-Turan Balaban kardeşler ile Ali Gürbüz Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek, güreşçilerden Kırkpınar’da altın kemeri istedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın gururu olan başpehlivanlar İsmail-Turan Balaban kardeşler ile Ali Gürbüz’ü ASAT Spor Kulübü’ne transfer etti. Büyükşehir’in yeni başpehlivanları hocaları Hasan Aydın ile birlikte Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde kamp programlarına devam eden Ali Balaban, Turan Balaban, Ali Gürbüz ve hocaları Hasan Aydın’ı makamında ağırlayan Başkan Böcek, ata sporu güreşe 25 yıllık siyasi hayatı boyunca hep destek vermeye gayret gösterdiğini vurguladı. GÜREŞÇİLERE BAŞARILAR DİLEDİ Başkan Böcek manevi evladı olarak nitelendirdiği İsmail Balaban ve kardeşi Turan Balaban ile yine “oğlum” diye hitap ettiği Ali Gürbüz’ün Antalya Büyükşehir Belediyesi adına ASAT Spor’da güreşmeye devam edecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kırkıpınar’da er meydanına çıkacak bütün güreşçilere başarılar dileyen Başkan Böcek, “Yolları açık olsun. Dualarım onlarla. Bütün güreşçilere de başarılar diliyorum. Kırkpınar’da altın kemer inşallah Antalya’nın olacak. İnşallah hep birlikte her şey güzel olacak” diye konuştu.   İSMAİL BALABAN ALTIN KEMERE KİLİTLENDİ Başkan Böcek’in 2008 yılından bu yana kendilerine sahip çıktığını söyleyen İsmail Balaban ise Konyaaltı’nda olduğu gibi Büyükşehir’de de güzel başarılar elde etmek istediğini ifade etti. İsmail Balaban, altın kemeri tekrar Antalya’ya getirmek istediğini vurgulayarak bu hedef doğrultusunda kamp çalışmalarına en güzel şekilde devam ettiklerini belirtti. GÜRBÜZ BALABAN İLE FİNALE KALMAK İSTİYOR ASAT Spor’un çiçeği burnunda güreşçisi Ali Gürbüz ise Başkan Böcek’e uzun yıllardır güreşe ve güreşçiye destek verdiği için teşekkür etti. Kırkıpınar’da Antalya Büyükşehir ekibi olarak büyük başarılara imza atmak istediklerini söyleyen Gürbüz, “Altın kemeri Antalya’ya getiririz diyorum. Ben alamazsan İsmail alsın en büyük hedefim bu. İnşallah finalde ikimiz denk geliriz. Temennim bu yönde” dedi.    HEDEF BÜYÜKŞEHİRİN ADINI DUYURMAK 2008 yılından bu yana Konyaaltı’nın adını Türkiye’nin her yerinde duyurmak için çalıştıklarını söyleyen hoca Hasan Aydın, şimdi de Büyükşehir Belediyesi sporcuları olarak önemli başarılara imza atmak istediklerini söyledi. Kırkpınar çalışmalarına kasım ayında başladıklarını belirterek “Ali Gürbüz’ün gelmesi takımı güçlendirdi. Kırkpınar da bu yıl altın kemeri hedefliyoruz. Bu yönde de çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.  
ASAT Spor Kulübü kadrosuna dahil olan başpehlivanlar İsmail-Turan Balaban kardeşler ile Ali Gürbüz Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek, güreşçilerden Kırkpınar’da altın kemeri istedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın gururu olan başpehlivanlar İsmail-Turan Balaban kardeşler ile Ali Gürbüz’ü ASAT Spor Kulübü’ne transfer etti. Büyükşehir’in yeni başpehlivanları hocaları Hasan Aydın ile birlikte Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde kamp programlarına devam eden Ali Balaban, Turan Balaban, Ali Gürbüz ve hocaları Hasan Aydın’ı makamında ağırlayan Başkan Böcek, ata sporu güreşe 25 yıllık siyasi hayatı boyunca hep destek vermeye gayret gösterdiğini vurguladı.

GÜREŞÇİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Böcek manevi evladı olarak nitelendirdiği İsmail Balaban ve kardeşi Turan Balaban ile yine “oğlum” diye hitap ettiği Ali Gürbüz’ün Antalya Büyükşehir Belediyesi adına ASAT Spor’da güreşmeye devam edecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kırkıpınar’da er meydanına çıkacak bütün güreşçilere başarılar dileyen Başkan Böcek, “Yolları açık olsun. Dualarım onlarla. Bütün güreşçilere de başarılar diliyorum. Kırkpınar’da altın kemer inşallah Antalya’nın olacak. İnşallah hep birlikte her şey güzel olacak” diye konuştu.  

İSMAİL BALABAN ALTIN KEMERE KİLİTLENDİ

Başkan Böcek’in 2008 yılından bu yana kendilerine sahip çıktığını söyleyen İsmail Balaban ise Konyaaltı’nda olduğu gibi Büyükşehir’de de güzel başarılar elde etmek istediğini ifade etti. İsmail Balaban, altın kemeri tekrar Antalya’ya getirmek istediğini vurgulayarak bu hedef doğrultusunda kamp çalışmalarına en güzel şekilde devam ettiklerini belirtti.

GÜRBÜZ BALABAN İLE FİNALE KALMAK İSTİYOR

ASAT Spor’un çiçeği burnunda güreşçisi Ali Gürbüz ise Başkan Böcek’e uzun yıllardır güreşe ve güreşçiye destek verdiği için teşekkür etti. Kırkıpınar’da Antalya Büyükşehir ekibi olarak büyük başarılara imza atmak istediklerini söyleyen Gürbüz, “Altın kemeri Antalya’ya getiririz diyorum. Ben alamazsan İsmail alsın en büyük hedefim bu. İnşallah finalde ikimiz denk geliriz. Temennim bu yönde” dedi.   

HEDEF BÜYÜKŞEHİRİN ADINI DUYURMAK

2008 yılından bu yana Konyaaltı’nın adını Türkiye’nin her yerinde duyurmak için çalıştıklarını söyleyen hoca Hasan Aydın, şimdi de Büyükşehir Belediyesi sporcuları olarak önemli başarılara imza atmak istediklerini söyledi. Kırkpınar çalışmalarına kasım ayında başladıklarını belirterek “Ali Gürbüz’ün gelmesi takımı güçlendirdi. Kırkpınar da bu yıl altın kemeri hedefliyoruz. Bu yönde de çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.