Bekir Develi ile Bizim Hikayemiz, Kepez Kitap Fuarı’nda

Kültür-Sanat 02.03.2022 - 20:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1904+ kez okundu.
 

Bekir Develi ile Bizim Hikayemiz, Kepez Kitap Fuarı’nda

Ünlü yazar ve program yapımcısı Bekir Develi, Kepez Belediyesi’nin Kitap Fuarı’nda 13 Mart Pazar günü saat 16.00’da hayranlarıyla buluşacak.
Ünlü yazar ve program yapımcısı Bekir Develi, Kepez Belediyesi’nin Kitap Fuarı’nda  13 Mart Pazar günü saat 16.00’da hayranlarıyla buluşacak. Kepez Belediyesi’nin 4-13 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı’na çok sayıda yazar katılacak. Okurlar, her gün söyleşi ve imza günleriyle çok sevdikleri eserlerin yazarlarıyla bulaşacak.  Ünlü yazar ve program yapımcısı Bekir Develi de, 4. Kepez Kitap Fuarı’nda hayranlarıyla bir araya gelecek. Aile İçinde, Allah Cümlemizi Korusun, Fabrika Ayarı, Herkes İçin Siyer Mekke Dönemi, Herkes İçin Siyer Medine Dönemi gibi bir çok kitabın yazarı Bekir Develi, 13 Mart Pazar günü saat 16.00’da Bizim Hikayemiz konulu söyleşi ve imza günüyle 4. Kepez Kitap Fuarı’nda olacak.
Ünlü yazar ve program yapımcısı Bekir Develi, Kepez Belediyesi’nin Kitap Fuarı’nda 13 Mart Pazar günü saat 16.00’da hayranlarıyla buluşacak.

Ünlü yazar ve program yapımcısı Bekir Develi, Kepez Belediyesi’nin Kitap Fuarı’nda  13 Mart Pazar günü saat 16.00’da hayranlarıyla buluşacak.

Kepez Belediyesi’nin 4-13 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı’na çok sayıda yazar katılacak. Okurlar, her gün söyleşi ve imza günleriyle çok sevdikleri eserlerin yazarlarıyla bulaşacak.  Ünlü yazar ve program yapımcısı Bekir Develi de, 4. Kepez Kitap Fuarı’nda hayranlarıyla bir araya gelecek. Aile İçinde, Allah Cümlemizi Korusun, Fabrika Ayarı, Herkes İçin Siyer Mekke Dönemi, Herkes İçin Siyer Medine Dönemi gibi bir çok kitabın yazarı Bekir Develi, 13 Mart Pazar günü saat 16.00’da Bizim Hikayemiz konulu söyleşi ve imza günüyle 4. Kepez Kitap Fuarı’nda olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.