Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru’dan 19 Mayıs Mesajı

Gündem 18.05.2021 - 17:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2919+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru’dan 19 Mayıs Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı.
İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı. Başkan Küçükkuru mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır. 19 Mayıs, milletimizin kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayıp atma kararlılığının ilk kıvılcımı ve aynı zamanda millete olan inancın da adıdır. 19 Mayıs çarenin ancak millette bulunduğunu anlamanın ve çareyi millette aramanın anlamlı göstergesidir. Mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü bağımsızlığı için, bu anlamlı günün 102’inci yıldönümünde, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı kahramanları şehit ve gazilerimizi şükranla ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.
İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı.

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı.

Başkan Küçükkuru mesajında şu ifadelere yer verdi;
‘Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır. 19 Mayıs, milletimizin kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayıp atma kararlılığının ilk kıvılcımı ve aynı zamanda millete olan inancın da adıdır.

19 Mayıs çarenin ancak millette bulunduğunu anlamanın ve çareyi millette aramanın anlamlı göstergesidir. Mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü bağımsızlığı için, bu anlamlı günün 102’inci yıldönümünde, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı kahramanları şehit ve gazilerimizi şükranla ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.