Belediye Başkanı Turgay Genç, 23 Nisan Resmini Çocuklarla Birlikte Tamamladı

Gündem 22.04.2021 - 19:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2779+ kez okundu.
 

Belediye Başkanı Turgay Genç, 23 Nisan Resmini Çocuklarla Birlikte Tamamladı

öşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş eğitmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını pandemi nedeniyle sade bir etkinlikle kutladı. Döşemealtı Kent Meydanında yapılan etkinlikte öğretmenler tarafından hazırlanan 23 Nisan resmi,
Bayram resmine çocuk parmak izi Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş eğitmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını pandemi nedeniyle sade bir etkinlikle kutladı. Döşemealtı Kent Meydanında yapılan etkinlikte öğretmenler tarafından hazırlanan 23 Nisan resmi, meydana gelen çocuklar tarafından boyandı. Miniklerin sade bir organizasyonla  kutlayabildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, çocuklarla birlikte ellerini boyayıp 23 Nisan resmi üzerinde ölümsüzleştirdi. Her yıl hazırladıkları etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutlayan Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi pandemi nedeniyle okulun kapalı olması üzerine sade bir etkinlikle ilçe çocuklarıyla buluştu. Öğretmenlerin hazırladığı dev 23 Nisan resmi meydana gelen çocuklar tarafından parmak boyası ile ellerini boyayıp resmi tamamlandı. Belediye Başkanı Turgay Genç ise çocuklarla birlikte ellerini boyayıp resmin tamamlanmasını sağlarken, alana gelen çocuklara Türk bayrağı ve balon hediye edildi.
öşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş eğitmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını pandemi nedeniyle sade bir etkinlikle kutladı. Döşemealtı Kent Meydanında yapılan etkinlikte öğretmenler tarafından hazırlanan 23 Nisan resmi,

Bayram resmine çocuk parmak izi

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş eğitmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını pandemi nedeniyle sade bir etkinlikle kutladı. Döşemealtı Kent Meydanında yapılan etkinlikte öğretmenler tarafından hazırlanan 23 Nisan resmi, meydana gelen çocuklar tarafından boyandı. Miniklerin sade bir organizasyonla  kutlayabildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, çocuklarla birlikte ellerini boyayıp 23 Nisan resmi üzerinde ölümsüzleştirdi.

Her yıl hazırladıkları etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutlayan Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi pandemi nedeniyle okulun kapalı olması üzerine sade bir etkinlikle ilçe çocuklarıyla buluştu. Öğretmenlerin hazırladığı dev 23 Nisan resmi meydana gelen çocuklar tarafından parmak boyası ile ellerini boyayıp resmi tamamlandı. Belediye Başkanı Turgay Genç ise çocuklarla birlikte ellerini boyayıp resmin tamamlanmasını sağlarken, alana gelen çocuklara Türk bayrağı ve balon hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.