Belediye Kreşinde Kızılderili Ateşi Yandı

19.08.2020 - 21:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2739+ kez okundu.
 

Belediye Kreşinde Kızılderili Ateşi Yandı

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, doğal yaşamı tanımak ve farklı kültürleri öğrenmek amacıyla Kızılderili etkinliğini düzenledi.
Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, doğal yaşamı tanımak ve farklı kültürleri öğrenmek amacıyla Kızılderili etkinliğini düzenledi.  Side Gençlik Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde açık havada düzenlenen etkinlikte, çocuklar çadır kurarak Kızılderililerin yaşam tarzı hakkında bilgi sahibi oldu. 36 çocuğun katıldığı etkinlikte, Kızılderilileri temsil eden Siyular, Yokiler, Şoşanlar, Apaçiler ve Komançiler kabileleri, çocuklar tarafından aslına uygun bir şekilde yansıtıldı. Etkinlikte öğretmenler de uygun makyajlarla Kızılderili olurken, kreş otobüsünün kaptan şoförü ise kabile reisi “Oturan Boğa” tiplemesini canlandırdı. Karşılarında kaptan amcalarını oturan boğa olarak gören çocuklar oldukça şaşırdı. Minik öğrenciler, evlerinden getirdikleri davulları çaldı, Kızılderililerin kabile ateşini ise temsili olarak yaktı. Aileler, çocuklarının Manavgat Belediyesi’nin uzman eğitmenler eşliğinde bilinçli eğitim almalarının önemine vurgu yaparak, kreş müdürlüğü çalışanlarına ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ettiklerini ifade etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederken Manavgat Belediyesi bünyesinde eğitim alan çocukların, doğaya ve çevreye karşı duyarlı bir şekilde bilinçlenmeye devam edeceklerini söyledi.
Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, doğal yaşamı tanımak ve farklı kültürleri öğrenmek amacıyla Kızılderili etkinliğini düzenledi.

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, doğal yaşamı tanımak ve farklı kültürleri öğrenmek amacıyla Kızılderili etkinliğini düzenledi.

 Side Gençlik Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde açık havada düzenlenen etkinlikte, çocuklar çadır kurarak Kızılderililerin yaşam tarzı hakkında bilgi sahibi oldu. 36 çocuğun katıldığı etkinlikte, Kızılderilileri temsil eden Siyular, Yokiler, Şoşanlar, Apaçiler ve Komançiler kabileleri, çocuklar tarafından aslına uygun bir şekilde yansıtıldı. Etkinlikte öğretmenler de uygun makyajlarla Kızılderili olurken, kreş otobüsünün kaptan şoförü ise kabile reisi “Oturan Boğa” tiplemesini canlandırdı. Karşılarında kaptan amcalarını oturan boğa olarak gören çocuklar oldukça şaşırdı. Minik öğrenciler, evlerinden getirdikleri davulları çaldı, Kızılderililerin kabile ateşini ise temsili olarak yaktı. Aileler, çocuklarının Manavgat Belediyesi’nin uzman eğitmenler eşliğinde bilinçli eğitim almalarının önemine vurgu yaparak, kreş müdürlüğü çalışanlarına ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ettiklerini ifade etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederken Manavgat Belediyesi bünyesinde eğitim alan çocukların, doğaya ve çevreye karşı duyarlı bir şekilde bilinçlenmeye devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.