Belediye Sağlık Merkezi’nde Online Randevu Dönemi Başladı

Sağlık 22.10.2021 - 19:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1727+ kez okundu.
 

Belediye Sağlık Merkezi’nde Online Randevu Dönemi Başladı

Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforunda hizmet veren Belediye Sağlık Merkezi’nde, online randevu dönemi başladı.
Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforunda hizmet veren Belediye Sağlık Merkezi’nde, online randevu dönemi başladı. Sağlık Bakanlığı’nca Tıp Merkezi statüsüne alınan Kepez Belediyesi’nin Sağlık Merkezi, hizmet çeşitliliğini her geçen gün daha da artırıyor. Yeni poliklinik hizmetleriyle daha da büyüyen sağlık merkezinde, online randevu dönemi de başladı. Belediye Sağlık Merkezi’ndeki poliklinik hizmetlerinden yararlanmak isteyen hastalar randevu almak için 0242 338 11 22 numaralı telefonu arayabilir veya online randevu için “www. kepez-bld.gov.tr” adresini ziyaret edebilirler. Online randevu nasıl alınır? Belediye Sağlık Merkezi’nin hizmetlerinden yararlanmak isteyen hastaların online randevular için öncelikle “www. kepez-bld.gov.tr” adresine girmesi gerekiyor. Belediyenin web sitesi açılır açılmaz, sağ alt köşede “Belediye Sağlık Merkezi online randevu” yazısı tıklanmalı ve çıkan sayfadaki istenen bilgiler doldurulmalı. Randevu sorgulama ve iptal işlemleri de yine aynı sayfa üzerinden gerçekleştirilmektedir.
Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforunda hizmet veren Belediye Sağlık Merkezi’nde, online randevu dönemi başladı.

Kepez Belediyesi’nin özel hastane konforunda hizmet veren Belediye Sağlık Merkezi’nde, online randevu dönemi başladı.

Sağlık Bakanlığı’nca Tıp Merkezi statüsüne alınan Kepez Belediyesi’nin Sağlık Merkezi, hizmet çeşitliliğini her geçen gün daha da artırıyor. Yeni poliklinik hizmetleriyle daha da büyüyen sağlık merkezinde, online randevu dönemi de başladı. Belediye Sağlık Merkezi’ndeki poliklinik hizmetlerinden yararlanmak isteyen hastalar randevu almak için 0242 338 11 22 numaralı telefonu arayabilir veya online randevu için “www. kepez-bld.gov.tr” adresini ziyaret edebilirler.

Online randevu nasıl alınır?

Belediye Sağlık Merkezi’nin hizmetlerinden yararlanmak isteyen hastaların online randevular için öncelikle “www. kepez-bld.gov.tr” adresine girmesi gerekiyor. Belediyenin web sitesi açılır açılmaz, sağ alt köşede “Belediye Sağlık Merkezi online randevu” yazısı tıklanmalı ve çıkan sayfadaki istenen bilgiler doldurulmalı. Randevu sorgulama ve iptal işlemleri de yine aynı sayfa üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.