Berber Ve Kuaförler Dezenfekte Ediliyor

Belediyeler 11.05.2020 - 19:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1926+ kez okundu.
 

Berber Ve Kuaförler Dezenfekte Ediliyor

Aksu Belediyesi 11 Mayıs pazartesi günü yeniden iş başı yapan kuaför ve berberleri dezenfekte ediyor.
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kapatılan ve 11 Mayıs pazartesi günü yeniden açılan berber, kuaför ve güzellik salonları Aksu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dezenfekte ediliyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin bu çalışmanın müşterilerin ve çalışanların sağlığı açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak bu işletmelerin belirli aralıklarla dezenfekte edileceğini kaydetti.
Aksu Belediyesi 11 Mayıs pazartesi günü yeniden iş başı yapan kuaför ve berberleri dezenfekte ediyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kapatılan ve 11 Mayıs pazartesi günü yeniden açılan berber, kuaför ve güzellik salonları Aksu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince dezenfekte ediliyor.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin bu çalışmanın müşterilerin ve çalışanların sağlığı açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak bu işletmelerin belirli aralıklarla dezenfekte edileceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.