Bilem Beach’te Bu Yıl Da Mavi Bayrak Sevinci

Asayiş 14.06.2019 - 21:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3346+ kez okundu.
 

Bilem Beach’te Bu Yıl Da Mavi Bayrak Sevinci

Konserve Koyu’nda bulunan Bilem Beach'de Mavi Bayrak 2019 yılında da dalgalanacak. Bilem Beach, 2019-2020 sezonu çerçevesinde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programınca "Mavi Bayrak" dalgalandırmaya yine hak kazandı. ANTALYA’NIN en gözde koylarından biri olan Konserve Koyu mevkiinde yer alan Bilem Beach, 2019-2020 sezonu çerçevesinde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programınca "Mavi Bayrak" dalgalandırmaya yine hak kazandı. Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2019 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. JÜRİ BU YIL DA BİLEM BEACH’E MAVİ BAYRAK ÖDÜLÜ VERDİ Göndere çekilmek üzere Mavi Bayrak'ı Bilem Otel Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bilem, Muratpaşa Belediyesi Mavi Bayrak Yerel Sorumlusu Gürkan Yılmaz'ın elinden geçen yıl olduğu gibi bu yıl da teslim aldı.  Nuri Bilem mavi bayrağı göndere, aynı zamanda Mavi Bayrak sertifikası alan Musa Bilem'le birlikte çekti. Nuri Bilem yaptığı açıklamada, işletme olarak çok zor denetimlerden geçtiklerini ve şartları yerine getirmekle Mavi Bayrağı yeniden hak ettiklerini söyledi. Bilem; "Mavi Bayrak turizm sektörü adına önemli, bir ölçüt. Uluslararası bir öneme sahip olan özelliğiyle de Türk turizmine katkı sağlamaktadır. Denizimizin ve tesisimizin insan sağlığına uygun olduğu bu yıl da tescillenmiş oldu. Mavi Bayrak, tatil programı yapanların ve tur operatörlerinin aradığı, Dünya çapında halk nezdinde en çok tanınan ve bilinen eko-etikettir. Bu özelliği ile ülkemizin turizm sektöründe ve uluslararası turizm pazarında ayrı bir yeri vardır. Bayrak sayısının çok olması, aynı zamanda plajlarımızın mikrobiyolojik açıdan temiz ve çevre yönetimi yönünden duyarlı olduğunun bir belgesidir. Mutluyuz" dedi. TÜRKİYE MAVİ BAYRAKLI PLAJ SAYISINI ARTTIRDI, DÜNYA 3.’SÜ OLDU! Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2019 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu yıl Türkiye’de 463 plaj, 22 marina ve 15 yatta Mavi Bayrak dalgalanacak. Ülkemizde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programı, uluslararası alanda Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı-FEE koordinasyonunda Dünyada 49 ülkede uygulanıyor. Merkezi Danimarka Kopenhag’ta bulunan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı-FEE, 2019 yılında Mavi Bayrak Programı’nı uygulayan diğer tüm ülkelerin ülke sıralamasını bildirirken ödüle hak kazanan plaj ve marina sayılarını bildirdi. Buna göre Türkiye, plaj sayısı ile yine Dünya 3.’sü oldu. İlk sırada İspanya (566), ikinci sırada Yunanistan (515) yer alıyor. Türkiye’nin arkasından 4. sırada Fransa (395) ve ardından 5. sırada İtalya (385) yer alıyor.

Konserve Koyu’nda bulunan Bilem Beach'de Mavi Bayrak 2019 yılında da dalgalanacak. Bilem Beach, 2019-2020 sezonu çerçevesinde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programınca "Mavi Bayrak" dalgalandırmaya yine hak kazandı.

ANTALYA’NIN en gözde koylarından biri olan Konserve Koyu mevkiinde yer alan Bilem Beach, 2019-2020 sezonu çerçevesinde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programınca "Mavi Bayrak" dalgalandırmaya yine hak kazandı. Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2019 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı.

JÜRİ BU YIL DA BİLEM BEACH’E MAVİ BAYRAK ÖDÜLÜ VERDİ

Göndere çekilmek üzere Mavi Bayrak'ı Bilem Otel Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bilem, Muratpaşa Belediyesi Mavi Bayrak Yerel Sorumlusu Gürkan Yılmaz'ın elinden geçen yıl olduğu gibi bu yıl da teslim aldı.  Nuri Bilem mavi bayrağı göndere, aynı zamanda Mavi Bayrak sertifikası alan Musa Bilem'le birlikte çekti. Nuri Bilem yaptığı açıklamada, işletme olarak çok zor denetimlerden geçtiklerini ve şartları yerine getirmekle Mavi Bayrağı yeniden hak ettiklerini söyledi. Bilem; "Mavi Bayrak turizm sektörü adına önemli, bir ölçüt. Uluslararası bir öneme sahip olan özelliğiyle de Türk turizmine katkı sağlamaktadır. Denizimizin ve tesisimizin insan sağlığına uygun olduğu bu yıl da tescillenmiş oldu. Mavi Bayrak, tatil programı yapanların ve tur operatörlerinin aradığı, Dünya çapında halk nezdinde en çok tanınan ve bilinen eko-etikettir. Bu özelliği ile ülkemizin turizm sektöründe ve uluslararası turizm pazarında ayrı bir yeri vardır. Bayrak sayısının çok olması, aynı zamanda plajlarımızın mikrobiyolojik açıdan temiz ve çevre yönetimi yönünden duyarlı olduğunun bir belgesidir. Mutluyuz" dedi.

TÜRKİYE MAVİ BAYRAKLI PLAJ SAYISINI ARTTIRDI, DÜNYA 3.’SÜ OLDU!

Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2019 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu yıl Türkiye’de 463 plaj, 22 marina ve 15 yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Ülkemizde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programı, uluslararası alanda Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı-FEE koordinasyonunda Dünyada 49 ülkede uygulanıyor. Merkezi Danimarka Kopenhag’ta bulunan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı-FEE, 2019 yılında Mavi Bayrak Programı’nı uygulayan diğer tüm ülkelerin ülke sıralamasını bildirirken ödüle hak kazanan plaj ve marina sayılarını bildirdi. Buna göre Türkiye, plaj sayısı ile yine Dünya 3.’sü oldu. İlk sırada İspanya (566), ikinci sırada Yunanistan (515) yer alıyor. Türkiye’nin arkasından 4. sırada Fransa (395) ve ardından 5. sırada İtalya (385) yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.