Binlerce Vatandaş İftarda Bir Araya Geldi

Belediyeler 25.04.2022 - 16:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2910+ kez okundu.
 

Binlerce Vatandaş İftarda Bir Araya Geldi

Aksu Belediyesi’nin Pınarlı Mahallesi Anfaş Fuar Merkezi önünde düzenlediği iftar programı binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Aksu Belediyesi’nin Pınarlı Mahallesi Anfaş Fuar Merkezi önünde düzenlediği iftar programı binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, eşi Özlem Şahin, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Murat Sezgin, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Serkan Akbaba, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hulisi Mehmet Müdük, Aksu protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.   Semazen gösterisi ile başlayan programda Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen iftar programları sonrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Şahin; “Belediyemizin programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının bugün 23’ü. Pandemiden dolayı sosyal etkinliklerimizi bırakmıştık ama artık normal seyrimize dönmeye başladık. Özlemişiz birbirimizi. Pandemi birçok şeyi bozmuştu, inşallah bundan sonra daha çok birlikte oluruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını yaşıyoruz. 3 gün sonra da kadir gecesini idrak edeceğiz. Kadir gecesi bin aydan daha hayırlı bir gece. Tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz. Belediye olarak biz yol, sokak, park, pazar yapıyoruz. Bunlar belediyemizin sürekli yaptığı işler. Olmazsa olmazlarımız arasında sosyal etkinlikler de yer alıyor. Bundan sonra yine etkinliklerimizde birlikte olacağız. Bu iftarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha nice Ramazanlarda birlikte olmak dileğiyle.” dedi. Gecede, Aksu İlçe Müftüsü Ahmet Bayer da iftar duasını gerçekleştirdi.
Aksu Belediyesi’nin Pınarlı Mahallesi Anfaş Fuar Merkezi önünde düzenlediği iftar programı binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Aksu Belediyesi’nin Pınarlı Mahallesi Anfaş Fuar Merkezi önünde düzenlediği iftar programı binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, eşi Özlem Şahin, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Murat Sezgin, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Serkan Akbaba, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hulisi Mehmet Müdük, Aksu protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  

Semazen gösterisi ile başlayan programda Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen iftar programları sonrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Şahin; “Belediyemizin programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının bugün 23’ü. Pandemiden dolayı sosyal etkinliklerimizi bırakmıştık ama artık normal seyrimize dönmeye başladık. Özlemişiz birbirimizi. Pandemi birçok şeyi bozmuştu, inşallah bundan sonra daha çok birlikte oluruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını yaşıyoruz. 3 gün sonra da kadir gecesini idrak edeceğiz. Kadir gecesi bin aydan daha hayırlı bir gece. Tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz. Belediye olarak biz yol, sokak, park, pazar yapıyoruz. Bunlar belediyemizin sürekli yaptığı işler. Olmazsa olmazlarımız arasında sosyal etkinlikler de yer alıyor. Bundan sonra yine etkinliklerimizde birlikte olacağız. Bu iftarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha nice Ramazanlarda birlikte olmak dileğiyle.” dedi.

Gecede, Aksu İlçe Müftüsü Ahmet Bayer da iftar duasını gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.