Birleşik Kamu İş Antalya İl Başkanı Sadık Acar’dan Açıklama

Ekonomi 01.02.2021 - 22:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1852+ kez okundu.
 

Birleşik Kamu İş Antalya İl Başkanı Sadık Acar’dan Açıklama

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Antalya İl Başkanlığı görevini bileşenlerimizin takdiri ile emanet almış bulunuyoruz.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Antalya İl Başkanlığı görevini  bileşenlerimizin takdiri ile emanet almış bulunuyoruz. İl Yönetiminde görev alan bileşenlerimizden Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Demet KURUPINAR ve Ulaşım İş İl Temsilcilik Başkanı Yusuf BALIK arkadaşlarımızla birlikte bu onurlu mücadeleye devam edeceğiz. Bu mücadele bayrağını daha önce taşımış tüm dostlara teşekkür ediyoruz. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonumuzun kurulduğu 10 Nisan 2008 tarihinden bu yana çok yol aldık. Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi ışığında gerçekleştirilen, insan onuruna yakışır bir yaşama ve emek mücadelesinde Birleşik Kamu-İş tüm emekçilerin çatısı oldu. Bundan sonraki süreçte de büyüyerek hepimizin kol kola, omuz omuza yer aldığı bir mücadele birliği olmaya devam edecektir. Bu çatının “Emek Direkleri” olan Eğitim İş Şube ,Tüm Yerel Sen Şube, Ulaşım İş ,Büro İş, Tapu Çevre Yol İş, Tarım Orman İş, Genel Sağlık İş ve Kültür Sanat İş Temsilcilikleriyle birlikte bilim, adalet, eşitlik, barış, cumhuriyet mücadelemizden hiçbir şartta ve durumda taviz vermeden Antalya’da emekçilerin sesi olarak büyümeye devam edeceğiz. Kamu çalışanlarının ekonomik, demokratik, sosyal, siyasal, yasal, kültürel, mesleki, hukuksal, özlük haklarının ve çıkarlarının korunmasını, geliştirilmesini ve denetimini sağlamak bu dönemde öncelikli hedefimiz olacaktır. Bugün kurulmak istenen düzen toplumsal muhalefetin ve sendikal mücadelenin yok edildiği, işçi haklarının olmadığı, emekçinin karın tokluğuna yaşamaya mecbur bırakıldığı bir düzendir. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu İl Başkanlığı olarak tüm bileşenlerimizle birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Daha çok örgütleneceğiz, daha çok direneceğiz ve daha çok güçleneceğiz! Birlikte Başaracağız!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Antalya İl Başkanlığı görevini bileşenlerimizin takdiri ile emanet almış bulunuyoruz.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Antalya İl Başkanlığı görevini  bileşenlerimizin takdiri ile emanet almış bulunuyoruz. İl Yönetiminde görev alan bileşenlerimizden Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Demet KURUPINAR ve Ulaşım İş İl Temsilcilik Başkanı Yusuf BALIK arkadaşlarımızla birlikte bu onurlu mücadeleye devam edeceğiz. Bu mücadele bayrağını daha önce taşımış tüm dostlara teşekkür ediyoruz.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonumuzun kurulduğu 10 Nisan 2008 tarihinden bu yana çok yol aldık. Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi ışığında gerçekleştirilen, insan onuruna yakışır bir yaşama ve emek mücadelesinde Birleşik Kamu-İş tüm emekçilerin çatısı oldu.

Bundan sonraki süreçte de büyüyerek hepimizin kol kola, omuz omuza yer aldığı bir mücadele birliği olmaya devam edecektir.

Bu çatının “Emek Direkleri” olan Eğitim İş Şube ,Tüm Yerel Sen Şube, Ulaşım İş ,Büro İş, Tapu Çevre Yol İş, Tarım Orman İş, Genel Sağlık İş ve Kültür Sanat İş Temsilcilikleriyle birlikte bilim, adalet, eşitlik, barış, cumhuriyet mücadelemizden hiçbir şartta ve durumda taviz vermeden Antalya’da emekçilerin sesi olarak büyümeye devam edeceğiz.

Kamu çalışanlarının ekonomik, demokratik, sosyal, siyasal, yasal, kültürel, mesleki, hukuksal, özlük haklarının ve çıkarlarının korunmasını, geliştirilmesini ve denetimini sağlamak bu dönemde öncelikli hedefimiz olacaktır.

Bugün kurulmak istenen düzen toplumsal muhalefetin ve sendikal mücadelenin yok edildiği, işçi haklarının olmadığı, emekçinin karın tokluğuna yaşamaya mecbur bırakıldığı bir düzendir.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu İl Başkanlığı olarak tüm bileşenlerimizle birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.

Daha çok örgütleneceğiz, daha çok direneceğiz ve daha çok güçleneceğiz!

Birlikte Başaracağız!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.