Birlik Haber-Sen’den Taş’a Ziyaret

Asayiş 23.02.2021 - 19:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2089+ kez okundu.
 

Birlik Haber-Sen’den Taş’a Ziyaret

Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen İbrahim Ethem Taş’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen İbrahim Ethem Taş’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. PTT A.Ş.’nin çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunan Sendika Şube Başkanı Karaca, üyelerin sorunlarını İl Başkanı Etham Taş’a aktardı. Ziyarette sendika çalışmaları hakkında bilgi veren Mitat Karaca, Birlik Haber-Sen’in 29 yaşında olduğunu aktardı ve “Çalışanların ekonomik, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerinin geliştirilmesine; Türkiye’nin demokratikleşmesine, sivilleşmesine ve özgürleşmesine katkı sunmak amacıyla başladığımız soylu mücadelenin 29. Yılındayız” dedi. SORUNLARI DOSYA OLARAK AKTARDI Birlik Haber-Sen’in sendikacılığı ‘kavga zemininden rekabet zeminine, rekabet zemininden de hizmet zeminine’ dönüştürmeyi başardığının altını çizen Şube Başkanı Mitat Karaca, , çalışanların mali haklarının iyileştirilmesini, sosyal ve meslekî gelişimlerine katkı sağlamayı ilke olarak benimsediklerini dile getirirken PTT A.Ş. çalışanlarının sorunlarının yer aldığı dosyayı AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a iletti. Son dönemde önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, üyeler ve hizmet kolu çalışanlarının fayda ve menfaatleri için her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra da gerçekleştireceklerini ifade etti. ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE EDİLDİ Pandemi sürecinde çalışanlara 2000 TL ek ödeme ve son dönemde sonuca ulaşan aşılama çalışmalarında PTT A.Ş. çalışanlarının öncelikli gruplarla aşılaması konularında büyük çabaların verildiğini ve hayırla sonuçlandığını ifade eden Mitat Karaca, yine son dönemlerde kazanılan davalarla İhs’li Personelin Ücret Artışlarından Yararlanamama Cezası ve Mali Sorumluluk Tazminatları konularında önemli sonuçlar aldıklarını vurgulayan Genel Başkan Budak, bu ve bunun gibi onlarca kazanım ve hakkın Birlik Haber-Sen sayesinde elde edildiğini söyledi. TAŞ: STK’LARIN ÖNEMİ TARTIŞILAMAZ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 7.Olağan Genel Kurulun ardından yeni yönetim ve yeni bir heyecan ile ilk günkü aşkla çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. Ethem Taş, “Sivil toplum kurulumlarımızın önemi tartışılamaz. Antalya adına faydalı olacak olan projelerimizde STK’larımızın görüşlerine büyük önem veriyor ve katılımcı bir siyaset uyguluyoruz” dedi. PTT A.Ş.’nin çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunan heyet, kamu çalışanlarının menfaatleri doğrultusunda yürütülecek çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu. Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş.’nin temel taşının çalışanlar olduğunun altını çizen Genel Başkan Budak, bu düşünceyi her zaman göz önünde bulundurarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen İbrahim Ethem Taş’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen İbrahim Ethem Taş’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. PTT A.Ş.’nin çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunan Sendika Şube Başkanı Karaca, üyelerin sorunlarını İl Başkanı Etham Taş’a aktardı.

Ziyarette sendika çalışmaları hakkında bilgi veren Mitat Karaca, Birlik Haber-Sen’in 29 yaşında olduğunu aktardı ve “Çalışanların ekonomik, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerinin geliştirilmesine; Türkiye’nin demokratikleşmesine, sivilleşmesine ve özgürleşmesine katkı sunmak amacıyla başladığımız soylu mücadelenin 29. Yılındayız” dedi.

SORUNLARI DOSYA OLARAK AKTARDI

Birlik Haber-Sen’in sendikacılığı ‘kavga zemininden rekabet zeminine, rekabet zemininden de hizmet zeminine’ dönüştürmeyi başardığının altını çizen Şube Başkanı Mitat Karaca, , çalışanların mali haklarının iyileştirilmesini, sosyal ve meslekî gelişimlerine katkı sağlamayı ilke olarak benimsediklerini dile getirirken PTT A.Ş. çalışanlarının sorunlarının yer aldığı dosyayı AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a iletti.

Son dönemde önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, üyeler ve hizmet kolu çalışanlarının fayda ve menfaatleri için her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra da gerçekleştireceklerini ifade etti.

ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE EDİLDİ

Pandemi sürecinde çalışanlara 2000 TL ek ödeme ve son dönemde sonuca ulaşan aşılama çalışmalarında PTT A.Ş. çalışanlarının öncelikli gruplarla aşılaması konularında büyük çabaların verildiğini ve hayırla sonuçlandığını ifade eden Mitat Karaca, yine son dönemlerde kazanılan davalarla İhs’li Personelin Ücret Artışlarından Yararlanamama Cezası ve Mali Sorumluluk Tazminatları konularında önemli sonuçlar aldıklarını vurgulayan Genel Başkan Budak, bu ve bunun gibi onlarca kazanım ve hakkın Birlik Haber-Sen sayesinde elde edildiğini söyledi.

TAŞ: STK’LARIN ÖNEMİ TARTIŞILAMAZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 7.Olağan Genel Kurulun ardından yeni yönetim ve yeni bir heyecan ile ilk günkü aşkla çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. Ethem Taş, “Sivil toplum kurulumlarımızın önemi tartışılamaz. Antalya adına faydalı olacak olan projelerimizde STK’larımızın görüşlerine büyük önem veriyor ve katılımcı bir siyaset uyguluyoruz” dedi.

PTT A.Ş.’nin çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunan heyet, kamu çalışanlarının menfaatleri doğrultusunda yürütülecek çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu. Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş.’nin temel taşının çalışanlar olduğunun altını çizen Genel Başkan Budak, bu düşünceyi her zaman göz önünde bulundurarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.