Bize Göre Nagehan'ın Asıl İşi Doktorlarla ve Psikologlarla

Asayiş 18.05.2021 - 17:58, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2964+ kez okundu.
 

Bize Göre Nagehan'ın Asıl İşi Doktorlarla ve Psikologlarla

Artık herkesçe öğretmen düşmanı olarak görülmeye başlanan Türk Basınının tarafsız, özgür ve eşsiz (!) kalemi Nagehan Alçı yine öğretmenleri hedef alarak zaten tartışmalı olan meslek hayatının üstüne algılama
Artık herkesçe öğretmen düşmanı olarak görülmeye başlanan Türk Basınının tarafsız, özgür ve eşsiz (!) kalemi Nagehan Alçı yine öğretmenleri hedef alarak zaten tartışmalı olan meslek hayatının üstüne algılama konusundaki eksikliğini de eklemiştir. Takıntı ve saplantı haline getirdiği öğretmenler olarak kendisine samimiyetle tıbbi yardım almasını öneriyoruz. Öğretmenler ile ilgili kaleme aldığı yazıda cümlelerine sanki yönetenlere eleştiriler yapacak gibi başlayan bu sözde gazeteci daha sonra yine hedef şaşırarak zaten bu süreçten yıpranan, yorulan ve zarar gören öğretmenlere oklarını çevirmiştir. Öğretmenleri sanki bugünkü durumdan memnunmuş gibi lanse eden ve bu duruma ses çıkarmamakla suçlayan bu kişi, günümüz                      Türkiye’sinde ses çıkaranların sesinin nasıl kesildiğini, herhangi bir konuda demokratik hak olarak eylem yapmaya kalkışanlara nasıl eziyetler edildiğini çok iyi bilmektedir. Biz Eğitim-iş Sendikası Antalya Şubesi olarak daha önce başka bir tanınmış kişi ile akıllarımıza kazınan bir benzetmeden de esinlenerek “Nagehan’a anlatır gibi anlatıyoruz”. Aşağıdaki maddelerimiz 128 kelimeden oluşmaktadır. -Pandemiyi ortaya çıkaran ve yayan biz öğretmenler değiliz. -Pandeminin en başından beri gerek uzaktan eğitim ve gerekse açıldığı kısa dönemlerde işini eksiksiz yapan biziz. -Gazeteci olduğunu iddia eden biri, çalışanları değil yönetenleri yani öğretmenleri suçlamak yerine eğitimi yönetenleri sorgulamalı ve eleştirmelidir. -Biz öğretmenler aşılanmak ve işimizi yüz yüze yapmak istiyoruz. -Gündemde bir çok yolsuzluk, yoksulluk, kayıp milyar dolarlar, uyuşturucu çeken parti çalışanı, 3-5 yerden maaş alan siyasi ve bürokratların varlığı gibi iddialar varken sözü döndürüp dolaştırıp öğretmenlere getirmek art niyetli bir tutumdur. -Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve tabii ki yürütmenin başı olan                Cumhurbaşkanlığı’nın yönetim ve sorumluluğunda olan bir konuda birer eleştiri de bu kurumlara yöneltecek misiniz yoksa istikbal kaygınız yüzünden yıllardır yaptığınız gibi iktidar yağdanlığına devam mı edeceksiniz? -Anlaşılan sadece iki çocukla bile başa çıkamadınız evde.
Artık herkesçe öğretmen düşmanı olarak görülmeye başlanan Türk Basınının tarafsız, özgür ve eşsiz (!) kalemi Nagehan Alçı yine öğretmenleri hedef alarak zaten tartışmalı olan meslek hayatının üstüne algılama

Artık herkesçe öğretmen düşmanı olarak görülmeye başlanan Türk Basınının tarafsız, özgür ve eşsiz (!) kalemi Nagehan Alçı yine öğretmenleri hedef alarak zaten tartışmalı olan meslek hayatının üstüne algılama konusundaki eksikliğini de eklemiştir. Takıntı ve saplantı haline getirdiği öğretmenler olarak kendisine samimiyetle tıbbi yardım almasını öneriyoruz.

Öğretmenler ile ilgili kaleme aldığı yazıda cümlelerine sanki yönetenlere eleştiriler yapacak gibi başlayan bu sözde gazeteci daha sonra yine hedef şaşırarak zaten bu süreçten yıpranan, yorulan ve zarar gören öğretmenlere oklarını çevirmiştir. Öğretmenleri sanki bugünkü durumdan memnunmuş gibi lanse eden ve bu duruma ses çıkarmamakla suçlayan bu kişi, günümüz                     

Türkiye’sinde ses çıkaranların sesinin nasıl kesildiğini, herhangi bir konuda demokratik hak olarak eylem yapmaya kalkışanlara nasıl eziyetler edildiğini çok iyi bilmektedir. Biz Eğitim-iş Sendikası Antalya Şubesi olarak daha önce başka bir tanınmış kişi ile akıllarımıza kazınan bir benzetmeden de esinlenerek “Nagehan’a anlatır gibi anlatıyoruz”. Aşağıdaki maddelerimiz 128 kelimeden oluşmaktadır.

-Pandemiyi ortaya çıkaran ve yayan biz öğretmenler değiliz.

-Pandeminin en başından beri gerek uzaktan eğitim ve gerekse açıldığı kısa dönemlerde işini eksiksiz yapan biziz.

-Gazeteci olduğunu iddia eden biri, çalışanları değil yönetenleri yani öğretmenleri suçlamak yerine eğitimi yönetenleri sorgulamalı ve eleştirmelidir.

-Biz öğretmenler aşılanmak ve işimizi yüz yüze yapmak istiyoruz.

-Gündemde bir çok yolsuzluk, yoksulluk, kayıp milyar dolarlar, uyuşturucu çeken parti çalışanı, 3-5 yerden maaş alan siyasi ve bürokratların varlığı gibi iddialar varken sözü döndürüp dolaştırıp öğretmenlere getirmek art niyetli bir tutumdur.

-Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve tabii ki yürütmenin başı olan               

Cumhurbaşkanlığı’nın yönetim ve sorumluluğunda olan bir konuda birer eleştiri de bu kurumlara yöneltecek misiniz yoksa istikbal kaygınız yüzünden yıllardır yaptığınız gibi iktidar yağdanlığına devam mı edeceksiniz?

-Anlaşılan sadece iki çocukla bile başa çıkamadınız evde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.