Boztaş; “Hedef Bir Fazla Turist”

Ekonomi 20.03.2021 - 19:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3139+ kez okundu.
 

Boztaş; “Hedef Bir Fazla Turist”

16-18 Mart tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleşen MITT Moskova Turizm fuarı sonrasında açıklama yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yaptıkları tanıtımlar ile hedeflerin kente bir fazla turist getirmek olduğunu söyledi.
16-18 Mart tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleşen MITT Moskova Turizm fuarı sonrasında açıklama yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yaptıkları tanıtımlar ile hedeflerin kente bir fazla turist getirmek olduğunu söyledi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) salgın başladığından bu yana ilk fiziki gerçekleşen fuar özelliği taşıyan Mitt Moskova Turizm Fuarı'nda stant açarak Manavgat –Side turizm destinasyonunu tanıttı.  16-18 Mart tarihlerinde gerçekşene ve bu yıl 27'inci defa düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı’nda ziyaretçilere Manavgat- Side destinasyonu anlatıldı. MATSO'nun Manavgat- Side standı fuar boyunca açık kaldı. Boztaş, “hedef bölgeye 1 fazla turist gelmesine katkı sağlamak” MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, pandemiye rağmen Mitt Moskova turizm fuarına fiziki olarak katıldıklarını belirterek hedeflerinin 2021 turizm sezonunda bir fazla turist getirmek olduğunu söyledi. Ruslar yoğun ilgi gösterdi MITT Moskova Turizm Fuarında Rusların Side-Manavgat destinasyonuna yönelik tanıtım standına yoğun ilgi göstermesinden mutlu olduklarını kaydeden Başkan Boztaş, Fuarda Manavgat Side turizm destinasyonun tanıtımını gerçekleştirdik. Fuar çok güzeldi.  Fuarda standımıza ve bölgemize yoğun bir ilgi vardı.  Dolayısıyla arkadaşlarımız acenteciler ile görüşmeler yaptılar. Ben 2021 yılında Moskova'dan ciddi bir turist akınına uğrayacağız diye düşünüyorum” dedi. Uitt Kiev 2021 Turizm Fuarına fiziki olarak katılacağız MATSO olarak Manavgat –Side destinasyonunu tanıtmak amacıyla 12-14 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek Ukrayna Uitt Kiev 2021 Turizm Fuarına fiziki olarak katılacaklarını kaydeden Başkan Boztaş, bu fuarında güzel geçmesini beklediklerini kaydetti. 2021 sezonunun 2020 yılına göre daha iyi bir şekilde geçireceğimizi umut ediyoruz Başkan Boztaş, “Mayıs ayında İngiltere, Haziran ayında da Avrupa pazarlar açılarak 2021 sezonunun 2020 yılına göre daha iyi bir şekilde geçireceğimizi umut ediyorum. Bunda ülkemizde güvenli turizm sertifikası uyguması ve turizmde çalışan personellerimizin aşılanmış olması önemli bir etken olacak diye düşünüyorum” diye konuştu.
16-18 Mart tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleşen MITT Moskova Turizm fuarı sonrasında açıklama yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yaptıkları tanıtımlar ile hedeflerin kente bir fazla turist getirmek olduğunu söyledi.

16-18 Mart tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleşen MITT Moskova Turizm fuarı sonrasında açıklama yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yaptıkları tanıtımlar ile hedeflerin kente bir fazla turist getirmek olduğunu söyledi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) salgın başladığından bu yana ilk fiziki gerçekleşen fuar özelliği taşıyan Mitt Moskova Turizm Fuarı'nda stant açarak Manavgat –Side turizm destinasyonunu tanıttı.  16-18 Mart tarihlerinde gerçekşene ve bu yıl 27'inci defa düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı’nda ziyaretçilere Manavgat- Side destinasyonu anlatıldı. MATSO'nun Manavgat- Side standı fuar boyunca açık kaldı.

Boztaş, “hedef bölgeye 1 fazla turist gelmesine katkı sağlamak”

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, pandemiye rağmen Mitt Moskova turizm fuarına fiziki olarak katıldıklarını belirterek hedeflerinin 2021 turizm sezonunda bir fazla turist getirmek olduğunu söyledi.

Ruslar yoğun ilgi gösterdi

MITT Moskova Turizm Fuarında Rusların Side-Manavgat destinasyonuna yönelik tanıtım standına yoğun ilgi göstermesinden mutlu olduklarını kaydeden Başkan Boztaş, Fuarda Manavgat Side turizm destinasyonun tanıtımını gerçekleştirdik. Fuar çok güzeldi.  Fuarda standımıza ve bölgemize yoğun bir ilgi vardı.  Dolayısıyla arkadaşlarımız acenteciler ile görüşmeler yaptılar. Ben 2021 yılında Moskova'dan ciddi bir turist akınına uğrayacağız diye düşünüyorum” dedi.

Uitt Kiev 2021 Turizm Fuarına fiziki olarak katılacağız

MATSO olarak Manavgat –Side destinasyonunu tanıtmak amacıyla 12-14 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek Ukrayna Uitt Kiev 2021 Turizm Fuarına fiziki olarak katılacaklarını kaydeden Başkan Boztaş, bu fuarında güzel geçmesini beklediklerini kaydetti.

2021 sezonunun 2020 yılına göre daha iyi bir şekilde geçireceğimizi umut ediyoruz

Başkan Boztaş, “Mayıs ayında İngiltere, Haziran ayında da Avrupa pazarlar açılarak 2021 sezonunun 2020 yılına göre daha iyi bir şekilde geçireceğimizi umut ediyorum. Bunda ülkemizde güvenli turizm sertifikası uyguması ve turizmde çalışan personellerimizin aşılanmış olması önemli bir etken olacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.