Bu Çocuklar Da Bizim

Politika 17.07.2019 - 20:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2910+ kez okundu.
 

Bu Çocuklar Da Bizim

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, otizmli çocuklarla bir araya geldi
Antalya’da bir döner lokantasının çocuğun otizm hastası olduğu için kovulduğu iddialarına çok üzülen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, otizmli çocuklar ve aileleri ile bir araya gelerek, “Amacımız toplumda farkındalık yaratmak. Kimse benim başıma gelmez diye düşünmesin, bu çocuklarımızdan sevgimizi esirgemeyelim” dedi. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, farkındalık yaratmak için otizmli olduğu gerekçesiyle bir döner salonundan kovulduğu iddia edilen otizmli çocuk ve ailesi ile birlikte diğer otizmli çocuklarla da bir araya gelerek, onların mutlu bir gün geçirmelerini sağladı. Otizmli çocukların özel çocuklar olduğunu dile getiren İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, onlara ve ailelere destek olmanın toplumun vicdanı olması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Antalya kapalı yolda bir döner lokantasının otizmli olduğu gerekçesi ile kovulması iddiaları beni çok yaraladı. Otizm Derneği yetkilileri ile bir araya gelerek otizmli çocuklarımızın ve ailelerinin sahipsiz olmadığını vurgulamak için bir etkinlik düzenledik. Bu çocuklarda bizim çocuklarımız. Ne onları ne de ailelerini görmemezlikten gelebiliriz. Onların ihtiyacı olan sevgiyi ve desteği esirgememeliyiz. Çocuğu otizmli olan ailelerin çoğu dağılıyor, babalar evi terk ediyor. İYİ Parti olarak onların sıkıntılarını biliyor ve yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Kimse benim başıma gelmez diye düşünmesin.” İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, Türkiye Otizm Meclis Yürütme Kurulu Üyesi, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Dernek Başkanı Demet Çileli Baz ve Başkan Yardımcısı Halit Mert, otizmli çocuklar ve aileleri ile buluşarak onların sıkıntılarını, sorunlarını dinleyip, sorunlarının giderilmesi konusunda destek sözü verdi.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, otizmli çocuklarla bir araya geldi

Antalya’da bir döner lokantasının çocuğun otizm hastası olduğu için kovulduğu iddialarına çok üzülen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, otizmli çocuklar ve aileleri ile bir araya gelerek, “Amacımız toplumda farkındalık yaratmak. Kimse benim başıma gelmez diye düşünmesin, bu çocuklarımızdan sevgimizi esirgemeyelim” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, farkındalık yaratmak için otizmli olduğu gerekçesiyle bir döner salonundan kovulduğu iddia edilen otizmli çocuk ve ailesi ile birlikte diğer otizmli çocuklarla da bir araya gelerek, onların mutlu bir gün geçirmelerini sağladı.

Otizmli çocukların özel çocuklar olduğunu dile getiren İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, onlara ve ailelere destek olmanın toplumun vicdanı olması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Antalya kapalı yolda bir döner lokantasının otizmli olduğu gerekçesi ile kovulması iddiaları beni çok yaraladı. Otizm Derneği yetkilileri ile bir araya gelerek otizmli çocuklarımızın ve ailelerinin sahipsiz olmadığını vurgulamak için bir etkinlik düzenledik. Bu çocuklarda bizim çocuklarımız. Ne onları ne de ailelerini görmemezlikten gelebiliriz. Onların ihtiyacı olan sevgiyi ve desteği esirgememeliyiz. Çocuğu otizmli olan ailelerin çoğu dağılıyor, babalar evi terk ediyor. İYİ Parti olarak onların sıkıntılarını biliyor ve yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Kimse benim başıma gelmez diye düşünmesin.”

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, Türkiye Otizm Meclis Yürütme Kurulu Üyesi, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Dernek Başkanı Demet Çileli Baz ve Başkan Yardımcısı Halit Mert, otizmli çocuklar ve aileleri ile buluşarak onların sıkıntılarını, sorunlarını dinleyip, sorunlarının giderilmesi konusunda destek sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.