Bu Kemer Sana Çok Yakışır Yarışması Mansiyon Ödülleri Sahiplerine Takdim Edildi

Asayiş 13.06.2019 - 21:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1911+ kez okundu.
 

Bu Kemer Sana Çok Yakışır Yarışması Mansiyon Ödülleri Sahiplerine Takdim Edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, ülke genelinde emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” sloganıyla “araç içerisinde emniyet kemeri kullanımı” temalı görsel tasarım (kısa film-fotoğraf), afiş ve slogan kategorilerinde bukemersanacokyakisir.com  web sitesi üzerinden 09 Mayıs 2018 – 18 Ocak 2019 tarihleri arasında ödüllü yarışma düzenlenmiştir. Yarışmada ilk üç dereceye girenlerin ödülleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla 07 Mayıs 2019 Salı günü Ankara Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen törenle teslim edilmiştir. Yarışmada mansiyon ödülü almaya hak kazananlara ise hediye kol saati ile imzalı katılım belgesi verilmesi kararlaştırılmıştır. İlimizden, Mansiyon ödülü almaya hak kazanan ve Görsel Kategoride 7. olan Erhan Koncak’ a ödülü Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle, Görsel Kategoride 9. olan Özlem Çelik’ e ödülü İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan tarafından İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle verilmiştir.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, ülke genelinde emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” sloganıyla “araç içerisinde emniyet kemeri kullanımı” temalı görsel tasarım (kısa film-fotoğraf), afiş ve slogan kategorilerinde bukemersanacokyakisir.com  web sitesi üzerinden 09 Mayıs 2018 – 18 Ocak 2019 tarihleri arasında ödüllü yarışma düzenlenmiştir.

Yarışmada ilk üç dereceye girenlerin ödülleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla 07 Mayıs 2019 Salı günü Ankara Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen törenle teslim edilmiştir.

Yarışmada mansiyon ödülü almaya hak kazananlara ise hediye kol saati ile imzalı katılım belgesi verilmesi kararlaştırılmıştır.

İlimizden, Mansiyon ödülü almaya hak kazanan ve Görsel Kategoride 7. olan Erhan Koncak’ a ödülü Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle, Görsel Kategoride 9. olan Özlem Çelik’ e ödülü İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan tarafından İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle verilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.