Bu Muhtar Başka Muhtar

Asayiş 10.01.2021 - 17:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2400+ kez okundu.
 

Bu Muhtar Başka Muhtar

Antalya’nın Aksu ilçesi Çamköy mahalle muhtarı Mustafa Karaçalı yeniliklerine bir yenilik daha ekledi. Antalya’nın Aksu ilçesi Çamköy mahalle muhtarı Mustafa Karaçalı yeniliklerine bir yenilik daha ekledi.
Antalya’nın Aksu ilçesi Çamköy mahalle muhtarı Mustafa Karaçalı yeniliklerine bir yenilik daha ekledi. Antalya’nın Aksu ilçesi Çamköy mahalle muhtarı Mustafa Karaçalı yeniliklerine bir yenilik daha ekledi. Muhtar adayı olduğu dönemde verdiği sözleri tutmasının yanı sıra pandemi döneminde vatandaşların bu zorlu süreçte yanlarında olmayı da ihmal etmedi. Mahalle halkına dağıtılmak üzere 6 bin 500 adet maske alan Karaçalı bunları hane başına 5 adet gelecek şekilde paketleyip yanına 1 adet deterjan ekleyip sokak sokak dağıtım yaptı. Sokağa çıkma yasağının ilk başladığı günlerden itibaren kendisine oy verip vermeyen diye ayırt etmeden her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığını ifade eden Muhtar Mustafa Karaçalı , “Muhtar adayı olduğumda mahalle sakinlerime verdiğim sözleri tutmak için gece gündüz çalıştım. En büyük hayalimiz olan sağlık ocağını hayırsever bulup ona yaptırdık ve kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’e mahalleme verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık ocağımızın hemen yanına halı saha yaptırıyor. Mahallemizin hizmetin en iyisini hak ediyor. Pandeminin başladığı ilk günden itibaren vatandaşların ekmek, su ve tüp ihtiyaçlarını kendi araçlarımızla temin ederek karşıladık. Devletimizin ve belediyemizin dağıttığı maskelere ek olarak 1300 haneye maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Ben maaşımı mahallemin eksiklerini gidermek için kullanıyorum. İnşallah bu koronavirüs illetinden bir an önce kurtulur ve normal hayatımıza devam ederiz. Mahalleme yapacaklarım bunlarla sınırlı değil söz verdiklerim dışında yapılması gerekenleri yapıyorum. Mahallemdeki komşularımın sıkıntılarını dinleyip ajandama not alıyorum. Hangi kuruma iletilecekse en kısa sürede iletip konunun takipçisi oluyorum olmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Antalya’nın Aksu ilçesi Çamköy mahalle muhtarı Mustafa Karaçalı yeniliklerine bir yenilik daha ekledi. Antalya’nın Aksu ilçesi Çamköy mahalle muhtarı Mustafa Karaçalı yeniliklerine bir yenilik daha ekledi.

Antalya’nın Aksu ilçesi Çamköy mahalle muhtarı Mustafa Karaçalı yeniliklerine bir yenilik daha ekledi. Antalya’nın Aksu ilçesi Çamköy mahalle muhtarı Mustafa Karaçalı yeniliklerine bir yenilik daha ekledi.

Muhtar adayı olduğu dönemde verdiği sözleri tutmasının yanı sıra pandemi döneminde vatandaşların bu zorlu süreçte yanlarında olmayı da ihmal etmedi. Mahalle halkına dağıtılmak üzere 6 bin 500 adet maske alan Karaçalı bunları hane başına 5 adet gelecek şekilde paketleyip yanına 1 adet deterjan ekleyip sokak sokak dağıtım yaptı. Sokağa çıkma yasağının ilk başladığı günlerden itibaren kendisine oy verip vermeyen diye ayırt etmeden her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığını ifade eden Muhtar Mustafa Karaçalı , “Muhtar adayı olduğumda mahalle sakinlerime verdiğim sözleri tutmak için gece gündüz çalıştım. En büyük hayalimiz olan sağlık ocağını hayırsever bulup ona yaptırdık ve kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’e mahalleme verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık ocağımızın hemen yanına halı saha yaptırıyor. Mahallemizin hizmetin en iyisini hak ediyor. Pandeminin başladığı ilk günden itibaren vatandaşların ekmek, su ve tüp ihtiyaçlarını kendi araçlarımızla temin ederek karşıladık. Devletimizin ve belediyemizin dağıttığı maskelere ek olarak 1300 haneye maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Ben maaşımı mahallemin eksiklerini gidermek için kullanıyorum. İnşallah bu koronavirüs illetinden bir an önce kurtulur ve normal hayatımıza devam ederiz. Mahalleme yapacaklarım bunlarla sınırlı değil söz verdiklerim dışında yapılması gerekenleri yapıyorum. Mahallemdeki komşularımın sıkıntılarını dinleyip ajandama not alıyorum. Hangi kuruma iletilecekse en kısa sürede iletip konunun takipçisi oluyorum olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.