Büyükşehir Acıları Dindirmek İçin Çalışıyor

Belediyeler 06.08.2021 - 18:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1808+ kez okundu.
 

Büyükşehir Acıları Dindirmek İçin Çalışıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi 10 gündür devam eden yangında acıları dindirmeye çalışıyor. Yangının olduğu yerlerde de, söndüğü yerlerde de ekipleriyle canla başla çalışan Büyükşehir Belediyesi, yaşanan zorlu sürecin
Pideler özel bireylerden Antalya Büyükşehir Belediyesi 10 gündür devam eden yangında acıları dindirmeye çalışıyor. Yangının olduğu yerlerde de, söndüğü yerlerde de ekipleriyle canla başla çalışan Büyükşehir Belediyesi, yaşanan zorlu sürecin atlatılması için çaba sarf ediyor. Antalya Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel öğrenciler tarafından hazırlanan pideler ise afetzedelere ulaştırılmak üzere yangın bölgesine gönderiliyor. 1018 araç, gece gündüz canla başla çalışan 2635 personel ile 10 gündür Manavgat başta olmak üzere Alanya, Akseki, İbradı ve Gündoğmuş’ta çıkan yangınları söndürmeye çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yaraları sarmaya devam ediyor. Yangının söndürüldüğü bölgelerde hasar tespit çalışmaları hızla devam ederken, afetzede vatandaşların temel ihtiyaçlarının yanı sıra hayvanları için de yem, saman ve su desteği sürüyor. ÖZVERİLİ VE KAPSAMLI ÇALIŞMA Manavgat’ta yangın felaketinin başladığı bölgelerden biri olan Kalemler Mahallesi’nde yaralar sarılmaya başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından hızla tamamlanan hasar tespit çalışmalarının ardından, vatandaşların talep ve ihtiyaçları yerine getiriliyor. Büyükşehir ekipleri yangın bölgesinde tüm mahallelerde kapsamlı ve özverili çalışmalarını sürdürüyor. Tüm birimler söndürme, ağaç kesim, yol açım, tahliye, veterinerlik, tıbbi destek, yardım dağıtımı, altyapı onarım, psikososyal destek, koordinasyon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. PİDELER ÖZEL BİREYLERDEN Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşlara erzak, eşya ve ilaç yardımı yaparken, yangının ardından oluşan zararların giderilmesi için bölgede çalışan personel ve mağdur olan vatandaşlara da yardımda bulunuyor. Antalya Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel öğrenciler tarafından hazırlanan pideler ise afetzedelere ulaştırılmak üzere yangın bölgesine gönderiliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi 10 gündür devam eden yangında acıları dindirmeye çalışıyor. Yangının olduğu yerlerde de, söndüğü yerlerde de ekipleriyle canla başla çalışan Büyükşehir Belediyesi, yaşanan zorlu sürecin

Pideler özel bireylerden

Antalya Büyükşehir Belediyesi 10 gündür devam eden yangında acıları dindirmeye çalışıyor. Yangının olduğu yerlerde de, söndüğü yerlerde de ekipleriyle canla başla çalışan Büyükşehir Belediyesi, yaşanan zorlu sürecin atlatılması için çaba sarf ediyor. Antalya Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel öğrenciler tarafından hazırlanan pideler ise afetzedelere ulaştırılmak üzere yangın bölgesine gönderiliyor.

1018 araç, gece gündüz canla başla çalışan 2635 personel ile 10 gündür Manavgat başta olmak üzere Alanya, Akseki, İbradı ve Gündoğmuş’ta çıkan yangınları söndürmeye çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yaraları sarmaya devam ediyor. Yangının söndürüldüğü bölgelerde hasar tespit çalışmaları hızla devam ederken, afetzede vatandaşların temel ihtiyaçlarının yanı sıra hayvanları için de yem, saman ve su desteği sürüyor.

ÖZVERİLİ VE KAPSAMLI ÇALIŞMA

Manavgat’ta yangın felaketinin başladığı bölgelerden biri olan Kalemler Mahallesi’nde yaralar sarılmaya başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından hızla tamamlanan hasar tespit çalışmalarının ardından, vatandaşların talep ve ihtiyaçları yerine getiriliyor. Büyükşehir ekipleri yangın bölgesinde tüm mahallelerde kapsamlı ve özverili çalışmalarını sürdürüyor. Tüm birimler söndürme, ağaç kesim, yol açım, tahliye, veterinerlik, tıbbi destek, yardım dağıtımı, altyapı onarım, psikososyal destek, koordinasyon

çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

PİDELER ÖZEL BİREYLERDEN

Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşlara erzak, eşya ve ilaç yardımı yaparken, yangının ardından oluşan zararların giderilmesi için bölgede çalışan personel ve mağdur olan vatandaşlara da yardımda bulunuyor. Antalya Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel öğrenciler tarafından hazırlanan pideler ise afetzedelere ulaştırılmak üzere yangın bölgesine gönderiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.