Büyükşehir Afetzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Belediyeler 17.09.2021 - 18:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2464+ kez okundu.
 

Büyükşehir Afetzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda yaşanan yangın felaketinden etkilenen bölgelerde yaraları sarmak, eksikleri gidermek için çalışmaya devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda yaşanan yangın felaketinden etkilenen bölgelerde yaraları sarmak, eksikleri gidermek için çalışmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş’ta yerleştirilen prefabrik evlerin çevresini kış koşullarına hazırlıyor. Akseki’de ise yangından etkilenen bölgelerde dezenfekte çalışması yapılıyor. Gündoğmuş Karaisa Mahallesinde yangın felaketi sonrasında yerleştirilen prefabrik evlerin etrafında Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerince çalışma yapılıyor. Ekipler, prefabrik evlerin bulunduğu alana kilit taşı döşeyerek vatandaşların zorlu kış koşullarında rahat etmesi için çalışma gerçekleştiriyor. AKSEKİ’DE DEZENFEKTE Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri ise Akseki’de yaşanan yangından etkilenen 4 mahallede dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Kepezbeleni, Kepez, Hocaköy ve Güneykaya mahallelerinde yangın esnasında ve sonrasında halkın yoğun olarak kullandığı Mahalle Konağı ve camilerde pandemi koşulları göz önünde bulundurularak, toplum sağlığını korumak için dezenfekte çalışmaları titizlikle gerçekleştiriliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda yaşanan yangın felaketinden etkilenen bölgelerde yaraları sarmak, eksikleri gidermek için çalışmaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda yaşanan yangın felaketinden etkilenen bölgelerde yaraları sarmak, eksikleri gidermek için çalışmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş’ta yerleştirilen prefabrik evlerin çevresini kış koşullarına hazırlıyor. Akseki’de ise yangından etkilenen bölgelerde dezenfekte çalışması yapılıyor.

Gündoğmuş Karaisa Mahallesinde yangın felaketi sonrasında yerleştirilen prefabrik evlerin etrafında Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerince çalışma yapılıyor. Ekipler, prefabrik evlerin bulunduğu alana kilit taşı döşeyerek vatandaşların zorlu kış koşullarında rahat etmesi için çalışma gerçekleştiriyor.

AKSEKİ’DE DEZENFEKTE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri ise

Akseki’de yaşanan yangından etkilenen 4 mahallede dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Kepezbeleni, Kepez, Hocaköy ve Güneykaya mahallelerinde yangın esnasında ve sonrasında halkın yoğun olarak kullandığı Mahalle Konağı ve camilerde pandemi koşulları göz önünde bulundurularak, toplum sağlığını korumak için dezenfekte çalışmaları titizlikle gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.