Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Mehmet Hacıarifoğlu Görevinin Başındadır

Politika 16.11.2020 - 19:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3024+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Mehmet Hacıarifoğlu Görevinin Başındadır

13 Kasım Cuma günü kamuoyuna düşen “E-imza ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu’nun görevden alınması” ile ilgili belgenin, 14 Kasım (Dün) saat 9:00'da İçişleri Bakanlığı tarafından verilen kararla usülsüz ve hukuksuz olduğu saptanmıştır. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Mehmet Hacıarifoğlu görevinin başındadır. Önceden planladığımız gibi Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediyesi Meclis Grubumuzu, bugün saat 14:00'te gündemi konuşmak üzere İl Başkanlığımızda olağanüstü topladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek görevinin başına dönene kadar görevine devam edecek olan Başkanvekilimiz Mehmet Hacıarifoğlu’nun; Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Örgütlerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz.

13 Kasım Cuma günü kamuoyuna düşen “E-imza ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu’nun görevden alınması” ile ilgili belgenin, 14 Kasım (Dün) saat 9:00'da İçişleri Bakanlığı tarafından verilen kararla usülsüz ve hukuksuz olduğu saptanmıştır. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Mehmet Hacıarifoğlu görevinin başındadır.

Önceden planladığımız gibi Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediyesi Meclis Grubumuzu, bugün saat 14:00'te gündemi konuşmak üzere İl Başkanlığımızda olağanüstü topladık.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek görevinin başına dönene kadar görevine devam edecek olan Başkanvekilimiz Mehmet Hacıarifoğlu’nun; Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Örgütlerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.