Büyükşehir Belediyesi Sulama Kanallarını Temizliyor

Belediyeler 10.02.2021 - 19:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1652+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi Sulama Kanallarını Temizliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri sulama kanallarına yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri sulama kanallarına yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla çiftçilerin sorunsuz bir kış geçirmesi için gerçekleştirilen çalışma kapsamında ekipler, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan sulama kanallarının temizliğini yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında kalan sulama kanallarını temizleyerek çiftçilere yardımcı oluyor. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında kanallar temizlenerek su akış yollarının açık kalması sağlanıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla gerçekleştirilen çalışmalarda sulama kanallarındaki çalı, taş, toprak ve atıklar temizleniyor. Bu sayede su akış yollarının sürekli açık kalarak çiftçilerin ve tarım alanlarının olası bir taşkından zarar görmesi engelleniyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren çiftçiler Başkan Muhittin Böcek’e ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Başkanımız her konuda bize destek oluyor. Sulama kanallarının temiz olması bizim için büyük önem taşıyor. Yapılan çalışma için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri sulama kanallarına yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri sulama kanallarına yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla çiftçilerin sorunsuz bir kış geçirmesi için gerçekleştirilen çalışma kapsamında ekipler, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan sulama kanallarının temizliğini yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında kalan sulama kanallarını temizleyerek çiftçilere yardımcı oluyor. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında kanallar temizlenerek su akış yollarının açık kalması sağlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla gerçekleştirilen çalışmalarda sulama kanallarındaki çalı, taş, toprak ve atıklar temizleniyor. Bu sayede su akış yollarının sürekli açık kalarak çiftçilerin ve tarım alanlarının olası bir taşkından zarar görmesi engelleniyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren çiftçiler Başkan Muhittin Böcek’e ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Başkanımız her konuda bize destek oluyor. Sulama kanallarının temiz olması bizim için büyük önem taşıyor. Yapılan çalışma için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.