Büyükşehir’den Aşık Veysel’i Anma Konseri

Kültür-Sanat 20.03.2022 - 14:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2617+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Aşık Veysel’i Anma Konseri

Büyük ozan Aşık Veysel, ölümünün 49. Yıldönümünde düzenlenecek konser ile anılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı büyük ozan Aşık Veysel’in ölüm yıldönümü nedeniyle 21 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de AKM Aspendos Salonunda anma konseri düzenleyecek. Büyük ozan Aşık Veysel, ölümünün 49. Yıldönümünde düzenlenecek konser ile anılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı, usta sanatçı Erdal Erzincan'dan sonra sanatçı Müslüm ve Mustafa Eke kardeşleri ağırlayacak. 21 Mart Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonunda saat 20:00’de, şef Yiğit Aktı yönetimindeki Türk Halk Müziği İcra Heyeti ile Müslüm Eke-Mustafa Eke kardeşler "Âşık Veysel'in İzinde" isimli konserde sahne alacak. Konser halka açık ve ücretsiz olacak düzenlenecek.
Büyük ozan Aşık Veysel, ölümünün 49. Yıldönümünde düzenlenecek konser ile anılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı büyük ozan Aşık Veysel’in ölüm yıldönümü nedeniyle 21 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de AKM Aspendos Salonunda anma konseri düzenleyecek.

Büyük ozan Aşık Veysel, ölümünün 49. Yıldönümünde düzenlenecek konser ile anılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı, usta sanatçı Erdal Erzincan'dan sonra sanatçı Müslüm ve Mustafa Eke kardeşleri ağırlayacak. 21 Mart Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonunda saat 20:00’de, şef Yiğit Aktı yönetimindeki Türk Halk Müziği İcra Heyeti ile Müslüm Eke-Mustafa Eke kardeşler "Âşık Veysel'in İzinde" isimli konserde sahne alacak. Konser halka açık ve ücretsiz olacak düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.