Büyükşehir’den Bayrama Özel Mobil Konserler

Belediyeler 23.05.2020 - 20:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2718+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Bayrama Özel Mobil Konserler

Merkez ve ilçelerde bayram coşkusu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla, salgın ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayacak vatandaşlara Ramazan Bayramı boyunca moral vermek amacıyla mobil konserler düzenlenecek. Merkez ve ilçelerde dört gün boyunca vatandaşlara bayram coşkusu yaşatılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ile salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar arefe gününden başlayarak dört gün boyunca merkez ve ilçelerde müzik ziyafeti sunacak. BAYRAM NEŞESİ EVLERE GELECEK Bayramda 81 il kapsamında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayacak Antalyalılara, Büyükşehir Belediyesi bir nebze de olsa bayram neşesi getirecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen mobil konser programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ile salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar merkez ve ilçelerde vatandaşlarla buluşacak. Mobil Kültür Sanat Etkinlik Otobüsü üzerinde konser verecek ABBO ve yerel sanatçılar unutulmaz bir bayram yaşatacak.
Merkez ve ilçelerde bayram coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla, salgın ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayacak vatandaşlara Ramazan Bayramı boyunca moral vermek amacıyla mobil konserler düzenlenecek. Merkez ve ilçelerde dört gün boyunca vatandaşlara bayram coşkusu yaşatılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ile salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar arefe gününden başlayarak dört gün boyunca merkez ve ilçelerde müzik ziyafeti sunacak.

BAYRAM NEŞESİ EVLERE GELECEK

Bayramda 81 il kapsamında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayacak Antalyalılara, Büyükşehir Belediyesi bir nebze de olsa bayram neşesi getirecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen mobil konser programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ile salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar merkez ve ilçelerde vatandaşlarla buluşacak. Mobil Kültür Sanat Etkinlik Otobüsü üzerinde konser verecek ABBO ve yerel sanatçılar unutulmaz bir bayram yaşatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.