Büyükşehir’den Dondurma Fiyatlarına Denetim

Belediyeler 07.07.2019 - 23:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1772+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Dondurma Fiyatlarına Denetim

Yeni düzenlemeye uymayana ceza kesilecek
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşlardan gelen şikayetler ve talepler üzerine Kapalıyol’da dondurma satışı yapan iş yerlerine denetim yaptı. Yeni düzenleme ile artık dondurma satış fiyatlarının yer aldığı fiyat tarifesi vatandaşın görebileceği yerde olacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri halktan gelen talep ve şikayetleri de değerlendirerek denetimlerine devam ediyor. Zabıta ekipleri son günlerde sosyal medya üzerinden gelen vatandaş şikayetlerini dikkate alarak  Kapalıyol’da dondurma satıcılarına denetim gerçekleştirdi. Vatandaşlardan dondurma satışlarında farklı fiyat tarifelerinin uyguladığı yönünde şikayet alan Zabıta ekipleri iş yerlerine fiyat tarifelerinin vatandaşın görebileceği bir noktada yer almasını ve bu tarife dışında farklı ücretlendirmede bulunmaması yönünde uyarıda bulundu. Vatandaşların ve turistlerin mağdur olmaması için dondurma alırken ne ödeyeceğini bilmesi gerektiğini belirten zabıta ekipleri yeni düzenlemeye uymayan esnaflara ceza uygulayacak.
Yeni düzenlemeye uymayana ceza kesilecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşlardan gelen şikayetler ve talepler üzerine Kapalıyol’da dondurma satışı yapan iş yerlerine denetim yaptı. Yeni düzenleme ile artık dondurma satış fiyatlarının yer aldığı fiyat tarifesi vatandaşın görebileceği yerde olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri halktan gelen talep ve şikayetleri de değerlendirerek denetimlerine devam ediyor. Zabıta ekipleri son günlerde sosyal medya üzerinden gelen vatandaş şikayetlerini dikkate alarak  Kapalıyol’da dondurma satıcılarına denetim gerçekleştirdi. Vatandaşlardan dondurma satışlarında farklı fiyat tarifelerinin uyguladığı yönünde şikayet alan Zabıta ekipleri iş yerlerine fiyat tarifelerinin vatandaşın görebileceği bir noktada yer almasını ve bu tarife dışında farklı ücretlendirmede bulunmaması yönünde uyarıda bulundu. Vatandaşların ve turistlerin mağdur olmaması için dondurma alırken ne ödeyeceğini bilmesi gerektiğini belirten zabıta ekipleri yeni düzenlemeye uymayan esnaflara ceza uygulayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.