Büyükşehir’den Hastalara Evde Bakım

Sağlık 06.05.2021 - 19:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1537+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Hastalara Evde Bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Evde Sağlık Hizmeti ile randevu alan bakıma ve ilgiye muhtaç vatandaşlara sağlık ve bakım hizmetini evlerine götürüyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Evde Sağlık Hizmeti ile randevu alan bakıma ve ilgiye muhtaç vatandaşlara sağlık ve bakım hizmetini evlerine götürüyor. Pandemi koşullarında hizmet veren birim, bu yıl 5 bine yakın vatandaşa yardım elini uzattı Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık Hizmetini talebin daha da yoğunlaştığı pandemi döneminde de aralıksız sürdürüyor. Bakıma muhtaç hasta, engelli ve yaşlılara sağlık kontrolünden, öz bakıma, ev temizliğinden, tıbbi malzeme yardımına her türlü destek sağlanıyor. RANDEVU ALINIYOR Evde Sağlık ekipleri, kayıtlı hastalarına rutin ziyaretlerini sürdürürken, pandemi sürecinde zor durumda kalan vatandaşların da yardımına koşuyor. Bu yıl 5 bine yakın hasta ve ihtiyaç sahibine destek veren birimden hizmet almak isteyen vatandaşlar, 0 242 326 94 06 numaralı telefondan randevu alabiliyor. HASTANE İÇİN AMBULANS Hastanın bilgileri birime ulaştığında, ihtiyaç sahibi doktor ve hemşire tarafından ziyaret ediliyor. Evde bakıma ihtiyaç duyan hasta ve engellilere sağlık hizmeti verilirken, hastaneye gitmesi gereken hastalara da ambulans desteği veriyor. Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye, banyo hizmeti, hane temizliği ve fizyoterapi hizmetleri veriliyor. Enjeksiyon, pansuman, sonda değişimi gibi hizmetler sunuluyor.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Evde Sağlık Hizmeti ile randevu alan bakıma ve ilgiye muhtaç vatandaşlara sağlık ve bakım hizmetini evlerine götürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Evde Sağlık Hizmeti ile randevu alan bakıma ve ilgiye muhtaç vatandaşlara sağlık ve bakım hizmetini evlerine götürüyor. Pandemi koşullarında hizmet veren birim, bu yıl 5 bine yakın vatandaşa yardım elini uzattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Evde Sağlık Hizmetini talebin daha da yoğunlaştığı pandemi döneminde de aralıksız sürdürüyor. Bakıma muhtaç hasta, engelli ve yaşlılara sağlık kontrolünden, öz bakıma, ev temizliğinden, tıbbi malzeme yardımına her türlü destek sağlanıyor.

RANDEVU ALINIYOR

Evde Sağlık ekipleri, kayıtlı hastalarına rutin ziyaretlerini sürdürürken, pandemi sürecinde zor durumda kalan vatandaşların da yardımına koşuyor. Bu yıl 5 bine yakın hasta ve ihtiyaç sahibine destek veren birimden hizmet almak isteyen vatandaşlar, 0 242 326 94 06 numaralı telefondan randevu alabiliyor.

HASTANE İÇİN AMBULANS

Hastanın bilgileri birime ulaştığında, ihtiyaç sahibi doktor ve hemşire tarafından ziyaret ediliyor. Evde bakıma ihtiyaç duyan hasta ve engellilere sağlık hizmeti verilirken, hastaneye gitmesi gereken hastalara da ambulans desteği veriyor. Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye, banyo hizmeti, hane temizliği ve fizyoterapi hizmetleri veriliyor. Enjeksiyon, pansuman, sonda değişimi gibi hizmetler sunuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.