Büyükşehir’den Kısıtlamada Asfalt Mesaisi

Belediyeler 08.02.2021 - 19:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2895+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Kısıtlamada Asfalt Mesaisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında yolların boş olmasını fırsat bilerek hizmet üretmeye devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında yolların boş olmasını fırsat bilerek hizmet üretmeye devam ediyor. Ekipler, Namık Kemal Bulvarı, Yüzüncü Yıl Bulvarı ve Fatih Caddesi’nde sıcak asfalt serimi ve yol bakım çalışması gerçekleştirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yolların boş olmasını fırsat bilerek yol yenileme çalışmalarına ivme kazandırdı. YOLLAR SICAK ASFALT İLE KAPLANIYOR Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde deforme olarak bozulan yollara sıcak asfalt serimi ve yama çalışması yaptı. Bu kapsamda Kepez İlçesi Namık Kemal Bulvarı’nda 135 metrelik alanda 120 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekipler Muratpaşa İlçesi Fatih Caddesinde sıcak asfalt serimi yaptı. İş makineleri ve ekiplerin yoğun çalışması sonucu 350 ton sıcak asfalt dökülerek yol trafiğe açıldı. GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLAR Kısıtlama süresince sokakların boş olmasından faydalanan ekipler tarafından ayrıca deforme olan 100. Yıl Bulvarı’nda da asfalt yama çalışması yaptı. Ağır tonajlı araçlar ve iklim koşulları sebebiyle deforme olan yollarda oluşan bozulmaları asfalt yama çalışmalarıyla kapatan Büyükşehir ekipleri yolları daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında yolların boş olmasını fırsat bilerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında yolların boş olmasını fırsat bilerek hizmet üretmeye devam ediyor. Ekipler, Namık Kemal Bulvarı, Yüzüncü Yıl Bulvarı ve Fatih Caddesi’nde sıcak asfalt serimi ve yol bakım çalışması gerçekleştirdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yolların boş olmasını fırsat bilerek yol yenileme çalışmalarına ivme kazandırdı.

YOLLAR SICAK ASFALT İLE KAPLANIYOR

Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde deforme olarak bozulan yollara sıcak asfalt serimi ve yama çalışması yaptı. Bu kapsamda Kepez İlçesi Namık Kemal Bulvarı’nda 135 metrelik alanda 120 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekipler Muratpaşa İlçesi Fatih Caddesinde sıcak asfalt serimi yaptı. İş makineleri ve ekiplerin yoğun çalışması sonucu 350 ton sıcak asfalt dökülerek yol trafiğe açıldı.

GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLAR

Kısıtlama süresince sokakların boş olmasından faydalanan ekipler tarafından ayrıca deforme olan 100. Yıl Bulvarı’nda da asfalt yama çalışması yaptı. Ağır tonajlı araçlar ve iklim koşulları sebebiyle deforme olan yollarda oluşan bozulmaları asfalt yama çalışmalarıyla kapatan Büyükşehir ekipleri yolları daha güvenli ve konforlu hale getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.