Büyükşehir’den Mezarlıklara Kapsamlı Bakım

Belediyeler 26.08.2020 - 23:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1574+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Mezarlıklara Kapsamlı Bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerdeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerdeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda temizlik ve bakım çalışması yapılan Gündoğmuş Karaisa Mezarlığı’nda bulunan şehit mezarlıkları da bakımdan geçirilip Türk bayrakları yenilendi. Büyükşehir Belediyesi mezarlıklarda vatandaşların rahat ve huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirmesi için temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Mezarlıklarda ot temizliği, budama, yürüyüş yollarının bakımı ile ilaçlama çalışmaları da yapılıyor. TÜRK BAYRAKLARI YENİLENDİ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri Gündoğmuş’un Karaisa Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta temizleme ve bakım çalışması gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca, vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimizin kabirlerinin de bakımını ve çevre temizliğini gerçekleştirip Türk bayraklarını yeniledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerdeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerdeki mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda temizlik ve bakım çalışması yapılan Gündoğmuş Karaisa Mezarlığı’nda bulunan şehit mezarlıkları da bakımdan geçirilip Türk bayrakları yenilendi.

Büyükşehir Belediyesi mezarlıklarda vatandaşların rahat ve huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirmesi için temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Mezarlıklarda ot temizliği, budama, yürüyüş yollarının bakımı ile ilaçlama çalışmaları da yapılıyor.

TÜRK BAYRAKLARI YENİLENDİ

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri Gündoğmuş’un Karaisa Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta temizleme ve bakım çalışması gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca, vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimizin kabirlerinin de bakımını ve çevre temizliğini gerçekleştirip Türk bayraklarını yeniledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.