Büyükşehir’den Online Masal Saati Etkinliği

Belediyeler 07.11.2020 - 19:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2084+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Online Masal Saati Etkinliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi her yıl Kasım ayının ikinci haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle ‘Online Masal Saati’ etkinliği düzenliyor.
Haydi Çocuklar Masal Zamanı Antalya Büyükşehir Belediyesi her yıl Kasım ayının ikinci haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle ‘Online Masal Saati’ etkinliği düzenliyor. 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Online Masal Saati etkinliğinde çocuklar en sevdiği masalları çevrimiçi dinleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta edinilmesi ve kitabın önemine dikkat çekmek amacıyla her yıl Kasım ayının ikinci haftasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda online etkinlik gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 9-12 Kasım tarihleri arasında ‘Online Masal Saati’ etkinliği düzenlenecek. ÇOCUKLAR İÇİN EN GÜZEL MASALLAR İş Bankası Kültür Yayınları işbirliğiyle okul öncesi ve ilkokul seviyelerine hitap eden masal kitapları masal terapisi eğitimli profesyonel bir okuyucu tarafından okunarak videoya çekildi. Bu videolar Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Doğan Hızlan Kütüphanesi web adreslerinde,  ABB sosyal medya mecralarında yayınlanarak minik okurlarla buluşturulacak. BU ADRESLERİ TIKLAYIN Çocuklar, masal okuma videolarına 9-12 Kasım tarihleri arasında  www.antalya.bel.tr,  facebook /antalyabuyuksehir, Twitter /antalyabb, instgram /antalyabb) adreslerinden erişebilecek. En sevdikleri masallara çevrimiçi ulaşacak. İletişim için ise 0 242 238 52 71 numaralı telefondan bilgi alınabilir.
Antalya Büyükşehir Belediyesi her yıl Kasım ayının ikinci haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle ‘Online Masal Saati’ etkinliği düzenliyor.

Haydi Çocuklar Masal Zamanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi her yıl Kasım ayının ikinci haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle ‘Online Masal Saati’ etkinliği düzenliyor. 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Online Masal Saati etkinliğinde çocuklar en sevdiği masalları çevrimiçi dinleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta edinilmesi ve kitabın önemine dikkat çekmek amacıyla her yıl Kasım ayının ikinci haftasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda online etkinlik gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 9-12 Kasım tarihleri arasında ‘Online Masal Saati’ etkinliği düzenlenecek.

ÇOCUKLAR İÇİN EN GÜZEL MASALLAR

İş Bankası Kültür Yayınları işbirliğiyle okul öncesi ve ilkokul seviyelerine hitap eden masal kitapları masal terapisi eğitimli profesyonel bir okuyucu tarafından okunarak videoya çekildi. Bu videolar Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Doğan Hızlan Kütüphanesi web adreslerinde,  ABB sosyal medya mecralarında yayınlanarak minik okurlarla buluşturulacak.

BU ADRESLERİ TIKLAYIN

Çocuklar, masal okuma videolarına 9-12 Kasım tarihleri arasında  www.antalya.bel.tr,  facebook /antalyabuyuksehir, Twitter /antalyabb, instgram /antalyabb) adreslerinden erişebilecek. En sevdikleri masallara çevrimiçi ulaşacak. İletişim için ise 0 242 238 52 71 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.