Büyükşehir’den Serik’te Temizlik Çalışması

Belediyeler 12.07.2019 - 09:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2880+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Serik’te Temizlik Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi turizm sezonu nedeniyle misafir sayısı artan Serik’te temizlik seferberliği başlattı. D-400 karayolu refüjü ve yol kenarları başta olmak üzere, köşe bucak temizlik çalışması yapan ekipler ilçeyi pırıl pırıl yaptı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Antalya turizminin gözbebeği Serik ilçesinde temizlik çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamında her gün on binlerce aracın geçtiği D-400 karayolu üzeri refüj ve yol kenarı temizliği gerçekleştirildi. Ekipler, D-400 karayolu üzerine kontrolsüz olarak atılan ve görsel anlamda çirkinlik yaratan lastik, tabela, çöp gibi unsurları da ortadan kaldırarak temizledi. YENİ ÇÖP KOVALARI TAKILDI Büyükşehir Belediyesi turizm faaliyetleri sebebiyle yerli ve yabancı turist sayısının her geçen gün arttığı ilçede caddelerin daha temiz olması adına da mevcut çöp kovalarının bakım ve temizliğini yaptı. Ekipler ayrıca 13 adet yeni çöp kovasının montajını gerçekleştirdi. G20 BAYRAKLARI TEMİZLENDİ Ekipler ayrıca 2015 yılında Antalya’da düzenlenen G20 zirvesine katılan ülkelerin bayraklarının yer aldığı Kadriye Mahallesi Beach Park Kavşağında da temizlik yaptı. Çalışma kapsamında ülke bayrakları yıkanarak toz ve kirden arındırıldı. MEZARLIKTA TEMİZLİK VE BAKIM Büyükşehir Belediyesi Serik Mezarlık ve Temizlik İşleri ekipleri de Dorumlar Mahallesi Mezarlığında temizlik ve bakım çalışması yaptı. Mezarlığı otlardan temizleyen ekipler, ağaçları da budadı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi turizm sezonu nedeniyle misafir sayısı artan Serik’te temizlik seferberliği başlattı. D-400 karayolu refüjü ve yol kenarları başta olmak üzere, köşe bucak temizlik çalışması yapan ekipler ilçeyi pırıl pırıl yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Antalya turizminin gözbebeği Serik ilçesinde temizlik çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamında her gün on binlerce aracın geçtiği D-400 karayolu üzeri refüj ve yol kenarı temizliği gerçekleştirildi. Ekipler, D-400 karayolu üzerine kontrolsüz olarak atılan ve görsel anlamda çirkinlik yaratan lastik, tabela, çöp gibi unsurları da ortadan kaldırarak temizledi.

YENİ ÇÖP KOVALARI TAKILDI

Büyükşehir Belediyesi turizm faaliyetleri sebebiyle yerli ve yabancı turist sayısının her geçen gün arttığı ilçede caddelerin daha temiz olması adına da mevcut çöp kovalarının bakım ve temizliğini yaptı. Ekipler ayrıca 13 adet yeni çöp kovasının montajını gerçekleştirdi.

G20 BAYRAKLARI TEMİZLENDİ

Ekipler ayrıca 2015 yılında Antalya’da düzenlenen G20 zirvesine katılan ülkelerin bayraklarının yer aldığı Kadriye Mahallesi Beach Park Kavşağında da temizlik yaptı. Çalışma kapsamında ülke bayrakları yıkanarak toz ve kirden arındırıldı.

MEZARLIKTA TEMİZLİK VE BAKIM

Büyükşehir Belediyesi Serik Mezarlık ve Temizlik İşleri ekipleri de Dorumlar Mahallesi Mezarlığında temizlik ve bakım çalışması yaptı. Mezarlığı otlardan temizleyen ekipler, ağaçları da budadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.