Büyükşehir’den Sigorta Kavşağı’na Düzenleme

Belediyeler 26.06.2020 - 22:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3045+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Sigorta Kavşağı’na Düzenleme

Antalya Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğinin yoğun olduğu noktalardan Vatan Bulvarı ile Sokullu Caddesi kesiştiği Sigorta Kavşağı’nda düzenleme yapıyor. Trafik akışını daha düzenli ve akıcı hale getirmesi amaçlanan kavşakta geometrik düzenleme çalış
Antalya Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğinin yoğun olduğu noktalardan Vatan Bulvarı ile Sokullu Caddesi kesiştiği Sigorta Kavşağı’nda düzenleme yapıyor. Trafik akışını daha düzenli ve akıcı hale getirmesi amaçlanan kavşakta geometrik düzenleme çalışması yürütülüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü, yaptığı küçük dokunuşlarla kent merkezindeki trafiği rahatlatmaya devam ediyor. Ekipler, son olarak Muratpaşa İlçesi Vatan Bulvarı ile Sokullu Caddesi’nin kesiştiği Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü önündeki Sigorta Kavşağı üzerinde kavşak düzenleme çalışması yapıyor. Kavşakta yaşanan trafik sıkışıklığı çözüme kavuşuyor. Ortasından tramvay hattı geçen kavşakta mevcut geçiş noktası kapatılarak, araçların karşıya geçişlerini daha rahat yapabilmeleri için yeni geçiş noktası açıldı. Asfaltı yenilenen kavşakta bordür çalışması sürüyor. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğinin yoğun olduğu noktalardan Vatan Bulvarı ile Sokullu Caddesi kesiştiği Sigorta Kavşağı’nda düzenleme yapıyor. Trafik akışını daha düzenli ve akıcı hale getirmesi amaçlanan kavşakta geometrik düzenleme çalış

Antalya Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiğinin yoğun olduğu noktalardan Vatan Bulvarı ile Sokullu Caddesi kesiştiği Sigorta Kavşağı’nda düzenleme yapıyor. Trafik akışını daha düzenli ve akıcı hale getirmesi amaçlanan kavşakta geometrik düzenleme çalışması yürütülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü, yaptığı küçük dokunuşlarla kent merkezindeki trafiği rahatlatmaya devam ediyor. Ekipler, son olarak Muratpaşa İlçesi Vatan Bulvarı ile Sokullu Caddesi’nin kesiştiği Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü önündeki Sigorta Kavşağı üzerinde kavşak düzenleme çalışması yapıyor. Kavşakta yaşanan trafik sıkışıklığı çözüme kavuşuyor. Ortasından tramvay hattı geçen kavşakta mevcut geçiş noktası kapatılarak, araçların karşıya geçişlerini daha rahat yapabilmeleri için yeni geçiş noktası açıldı. Asfaltı yenilenen kavşakta bordür çalışması sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.