Büyükşehir’den Yangınzede Aileye Yardım Eli

Belediyeler 10.07.2019 - 20:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2723+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den Yangınzede Aileye Yardım Eli

Evi yanan Cengiz ailesine prefabrik ev verildi
Antalya’nın Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesinin yardımına Büyükşehir Belediyesi koştu. Başkan Böcek’in talimatı ile Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yapıldı. Cengiz ailesi Başkan Böcek’e yardımları için teşekkür etti. Antalya’nın Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde üç gün önce Yusuf  Cengiz’e ait iki katlı evin çatısına döşeme yapıldığı sırada yangın çıktı. Yangın sıcak havanın da etkisiyle büyürken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Kullanılamaz hale gelen Yusuf Cengiz’e ait evden geriye sadece duvarları kaldı. GEÇMİŞ OLSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Cengiz ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, can kaybı ve yaralı olmamasının tek teselli olduğunu söyledi. Cengiz ailesinin mağduriyetinin giderilmesi için gerekli talimatı veren Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapılacağı bilgisini verdi. PREFABRİK EV Antalya Büyükşehir Belediyesi Cengiz ailesine kısa sürede prefabrik ev temin etti. Eşya yardımı da yapılan Yusuf Cengiz eşi ile birlikte yeni evine yerleşti. Büyükşehir Belediyesi, özel kurum ve kuruluşlarla hayırsever bireylerin desteği ile Cengiz ailesinin yaraları sarıldı. BÖCEK’E TEŞEKKÜR Yusuf Cengiz ve eşi kısa sürede derdine derman olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ederek; ‘Başkanımız zor günümüzde bize büyük destek verdi. Ne yapacağız diye düşünürken evimizi yeniden kurdular. Allah ondan ve yardım eden herkesten razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi. 
Evi yanan Cengiz ailesine prefabrik ev verildi

Antalya’nın Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesinin yardımına Büyükşehir Belediyesi koştu. Başkan Böcek’in talimatı ile Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yapıldı. Cengiz ailesi Başkan Böcek’e yardımları için teşekkür etti.

Antalya’nın Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde üç gün önce Yusuf  Cengiz’e ait iki katlı evin çatısına döşeme yapıldığı sırada yangın çıktı. Yangın sıcak havanın da etkisiyle büyürken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Kullanılamaz hale gelen Yusuf Cengiz’e ait evden geriye sadece duvarları kaldı.

GEÇMİŞ OLSUN

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Cengiz ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, can kaybı ve yaralı olmamasının tek teselli olduğunu söyledi. Cengiz ailesinin mağduriyetinin giderilmesi için gerekli talimatı veren Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapılacağı bilgisini verdi.

PREFABRİK EV

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cengiz ailesine kısa sürede prefabrik ev temin etti. Eşya yardımı da yapılan Yusuf Cengiz eşi ile birlikte yeni evine yerleşti. Büyükşehir Belediyesi, özel kurum ve kuruluşlarla hayırsever bireylerin desteği ile Cengiz ailesinin yaraları sarıldı.

BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Yusuf Cengiz ve eşi kısa sürede derdine derman olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ederek; ‘Başkanımız zor günümüzde bize büyük destek verdi. Ne yapacağız diye düşünürken evimizi yeniden kurdular. Allah ondan ve yardım eden herkesten razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.