Büyükşehir, Finike’de Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi

Belediyeler 25.08.2020 - 21:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2312+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Finike’de Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike İlçesinde merkez ve boş arazilere atılan çöpleri topluyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike İlçesinde merkez ve boş arazilere atılan çöpleri topluyor. Yetkililer doğayı bilinçsizce kirletmenin su kaynakları, hava, su ve toprağı verimsizleştirdiğini ve birçok canlı türünün yok olma tehlikesi altında olduğuna dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyesi, Finike’de yol kenarları ve boş arazilerde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşların sık kullandığı alanlarda temizlik çalışmalarına devam eden ekipler kent merkezinde yer alan Torunlar, Atatürk, Yunus Emre ve Milli Egemenlik Caddesinde yol kenarlarına bırakılmış ev eşyası ve çeşitli atık malzemelerin temizliğini gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Sahilkent Mahallesi Salur mevkiinde bulunan boş araziye atılan sera atıkları ve çöpler için de imha çalışması başlattı. Yetkililer doğayı bilinçsizce kirletmenin su kaynakları, hava, su ve toprağı verimsizleştirdiğini belirterek birçok canlı türünün bu nedenle yok olma tehlikesi altında olduğuna dikkat çekti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike İlçesinde merkez ve boş arazilere atılan çöpleri topluyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike İlçesinde merkez ve boş arazilere atılan çöpleri topluyor. Yetkililer doğayı bilinçsizce kirletmenin su kaynakları, hava, su ve toprağı verimsizleştirdiğini ve birçok canlı türünün yok olma tehlikesi altında olduğuna dikkat çekiyor.

Büyükşehir Belediyesi, Finike’de yol kenarları ve boş arazilerde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşların sık kullandığı alanlarda temizlik çalışmalarına devam eden ekipler kent merkezinde yer alan Torunlar, Atatürk, Yunus Emre ve Milli Egemenlik Caddesinde yol kenarlarına bırakılmış ev eşyası ve çeşitli atık malzemelerin temizliğini gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Sahilkent Mahallesi Salur mevkiinde bulunan boş araziye atılan sera atıkları ve çöpler için de imha çalışması başlattı. Yetkililer doğayı bilinçsizce kirletmenin su kaynakları, hava, su ve toprağı verimsizleştirdiğini belirterek birçok canlı türünün bu nedenle yok olma tehlikesi altında olduğuna dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.