Büyükşehir Gazipaşa’da Sinekle Mücadeleyi Sürdürüyor

Belediyeler 22.07.2019 - 23:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2391+ kez okundu.
 

Büyükşehir Gazipaşa’da Sinekle Mücadeleyi Sürdürüyor

Haşere ve sinek şikâyetleri için özel ekip kuruldu
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Çevre Sağlığı Birimi, oluşturduğu sistem ile vatandaşlardan gelen şikâyetlere dönüş yaparak, sorun ve talepleri kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Gazipaşa’nın 53 mahallesine 31 personel ile hizmet götüren Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Birimi, 20 Mayıs 2019 tarihinden itibaren 3 adet ilaçlama aracı ile ilçenin 53 mahallesinde sivrisineğe karşı başlattığı mücadeleyi yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çevre Sağlığı Birimi bu çalışmalara ek olarak oluşturduğu ihbar hattı ile hizmette verimliliği maksimum seviyede tutmaya çalışıyor. ANLIK GERİ DÖNÜŞ YAPILIYOR Gazipaşa halkının haşere ve sinek şikâyetleri için özel bir ekip çalışma yürütüyor. Şikâyetçi, önce Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Hizmet Birimi’nin 0 (242) 582 75 56 numarasını arayarak ihbarda bulunuyor. Gelen şikâyetler listelenip isim, telefon ve açık adresleri ekleniyor. Daha sonra ihbarı değerlendiren çevre mühendisi, bir teknik personel ve çavuştan oluşan mobilize ekibi şikâyetin yapıldığı bölgeye yönlendiriyor. Burada ihbarda bulunan vatandaşın şikâyeti yerinde dinlenip sorunun kaynağının bulunması için çevrede detaylı bir inceleme yapılıyor. Ardından gerekli olan müdahaleyi beraberinde getirdikleri ekipmanla yapan Gazipaşa Çevre Sağlığı Birimi, vatandaşın imzasını da alarak bir sonraki şikâyete yönlendiriliyor. Uygulamadan son derece memnun olan Gazipaşalılar, halkın talep ve şikayetlerine gösterdiği duyarlılık için Başkan Muhittin Böcek ve Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.
Haşere ve sinek şikâyetleri için özel ekip kuruldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Çevre Sağlığı Birimi, oluşturduğu sistem ile vatandaşlardan gelen şikâyetlere dönüş yaparak, sorun ve talepleri kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

Gazipaşa’nın 53 mahallesine 31 personel ile hizmet götüren Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Birimi, 20 Mayıs 2019 tarihinden itibaren 3 adet ilaçlama aracı ile ilçenin 53 mahallesinde sivrisineğe karşı başlattığı mücadeleyi yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çevre Sağlığı Birimi bu çalışmalara ek olarak oluşturduğu ihbar hattı ile hizmette verimliliği maksimum seviyede tutmaya çalışıyor.

ANLIK GERİ DÖNÜŞ YAPILIYOR

Gazipaşa halkının haşere ve sinek şikâyetleri için özel bir ekip çalışma yürütüyor. Şikâyetçi, önce Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Hizmet Birimi’nin 0 (242) 582 75 56 numarasını arayarak ihbarda bulunuyor. Gelen şikâyetler listelenip isim, telefon ve açık adresleri ekleniyor. Daha sonra ihbarı değerlendiren çevre mühendisi, bir teknik personel ve çavuştan oluşan mobilize ekibi şikâyetin yapıldığı bölgeye yönlendiriyor. Burada ihbarda bulunan vatandaşın şikâyeti yerinde dinlenip sorunun kaynağının bulunması için çevrede detaylı bir inceleme yapılıyor. Ardından gerekli olan müdahaleyi beraberinde getirdikleri ekipmanla yapan Gazipaşa Çevre Sağlığı Birimi, vatandaşın imzasını da alarak bir sonraki şikâyete yönlendiriliyor.

Uygulamadan son derece memnun olan Gazipaşalılar, halkın talep ve şikayetlerine gösterdiği duyarlılık için Başkan Muhittin Böcek ve Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.