Büyükşehir’in Miniklerinden Yılsonu Gösterisi

13.05.2019 - 20:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2947+ kez okundu.
 

Büyükşehir’in Miniklerinden Yılsonu Gösterisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören çocuklar, hazırladıkları yılsonu gösterileri ile büyüledi. Gösterilerde hem Anneler Günü kutlandı hem de temsili mezuniyet coşkusu yaşandı.
Büyükşehir Belediyesi hizmet binası içerisinde hizmet veren Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören 4-6 yaş grubu 28 çocuk yılsonu gösterisinde hünerlerini sundu. Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği programda öğrenciler, 2018 - 2019 eğitim öğretim döneminde elde ettikleri bilgi ve yetenekleri sahneledi. Dans gösterileri alkış aldı AKM Aspendos Salonu’nda öğretmenleri eşliğinde farklı ve heyecanlı sunumlar yapan minikler, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Minikler halk oyunları, şiirler, İngilizce gösterileri, dans, şarkılarla aileleri ve davetlilere keyifli anlar yaşattı. Programda ayrıca anasınıfı öğrencilerinin Anneler Günü’ne özel yaptığı sunumlar, salonda duygu dolu anlar yaşattı.  Minikler kep attı Büyükşehir Belediyesi kreş öğrencileri hazırladıkları gösterileriyle alkış aldı. Aileler çocuklarının muhteşem performansları karşısında büyük mutluluk yaşadı. Programın sonundaki kep fırlatma töreninin ardından seneye ilkokula başlayacak miniklere öğretmenleri tarafından diplomaları takdim edildi.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören çocuklar, hazırladıkları yılsonu gösterileri ile büyüledi. Gösterilerde hem Anneler Günü kutlandı hem de temsili mezuniyet coşkusu yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi hizmet binası içerisinde hizmet veren Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören 4-6 yaş grubu 28 çocuk yılsonu gösterisinde hünerlerini sundu. Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği programda öğrenciler, 2018 - 2019 eğitim öğretim döneminde elde ettikleri bilgi ve yetenekleri sahneledi.

Dans gösterileri alkış aldı

AKM Aspendos Salonu’nda öğretmenleri eşliğinde farklı ve heyecanlı sunumlar yapan minikler, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Minikler halk oyunları, şiirler, İngilizce gösterileri, dans, şarkılarla aileleri ve davetlilere keyifli anlar yaşattı. Programda ayrıca anasınıfı öğrencilerinin Anneler Günü’ne özel yaptığı sunumlar, salonda duygu dolu anlar yaşattı. 

Minikler kep attı

Büyükşehir Belediyesi kreş öğrencileri hazırladıkları gösterileriyle alkış aldı. Aileler çocuklarının muhteşem performansları karşısında büyük mutluluk yaşadı. Programın sonundaki kep fırlatma töreninin ardından seneye ilkokula başlayacak miniklere öğretmenleri tarafından diplomaları takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.