Büyükşehir’in Mobil Aşevi İzmir’de Hizmete Devam Ediyor

Belediyeler 06.11.2020 - 18:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1568+ kez okundu.
 

Büyükşehir’in Mobil Aşevi İzmir’de Hizmete Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de depremzedelerin yanında olmaya, yaralarını sarmaya devam ediyor
Depremzedelere sıcak yemek Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de depremzedelerin yanında olmaya, yaralarını sarmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Aşevi, Bayraklı İlçesi Mansuroğlu Mahallesi’nde yer alan çadır yerleşim alanında sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem felaketi sonrası bütün imkanlarını seferber etti. Deprem sonrası yaklaşık 1 buçuk saat içinde arama kurtarma ekiplerini deprem bölgesine sevk eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ayrıca depremzedelerin yiyecek ihtiyacını karşılamak üzere 5 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Mobil Aşevini de bölgeye gönderdi. Aşevi Tırı, bir haftadır ihtiyaca göre belirlenen noktalarda vatandaşa sıcak yemek çıkarmaya devam ediyor. MOBİL AŞEVİ ÇADIR YERLEŞKESİNDE Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şerafettin Sayar’ın koordinesinde hizmet veren Mobil Aşevi, son olarak Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde yer alan çadır yerleşkesinde afetzedelerin yiyecek ihtiyaçlarını karşılıyor. 5 bin kişi kapasiteli Mobil Aşevi, depremzedelere öğlen ve akşam olmak üzere her öğünde biner kişilik 4 çeşit sıcak yemek ikramında bulunuyor. Afetzedelere sıcak yemek dağıtımları Antalya Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve Bayraklı Belediyesiyle koordineli bir şekilde gerçekleştiriliyor. SOBA VE BATTANİYE GÖNDERİLDİ Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgesine yardım araçları sevk etmeye devam ediyor. Havaların soğumasıyla depremzedelere soba, battaniye ile gıda kolisi, hijyen malzemeleri, dezenfektan, çocuklar için diş macunu ve diş fırçası gönderildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de depremzedelerin yanında olmaya, yaralarını sarmaya devam ediyor

Depremzedelere sıcak yemek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de depremzedelerin yanında olmaya, yaralarını sarmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Aşevi, Bayraklı İlçesi Mansuroğlu Mahallesi’nde yer alan çadır yerleşim alanında sıcak yemek dağıtımını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem felaketi sonrası bütün imkanlarını seferber etti. Deprem sonrası yaklaşık 1 buçuk saat içinde arama kurtarma ekiplerini deprem bölgesine sevk eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ayrıca depremzedelerin yiyecek ihtiyacını karşılamak üzere 5 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Mobil Aşevini de bölgeye gönderdi. Aşevi Tırı, bir haftadır ihtiyaca göre belirlenen noktalarda vatandaşa sıcak yemek çıkarmaya devam ediyor.

MOBİL AŞEVİ ÇADIR YERLEŞKESİNDE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şerafettin Sayar’ın koordinesinde hizmet veren Mobil Aşevi, son olarak Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde yer alan çadır yerleşkesinde afetzedelerin yiyecek ihtiyaçlarını karşılıyor. 5 bin kişi kapasiteli Mobil Aşevi, depremzedelere öğlen ve akşam olmak üzere her öğünde biner kişilik 4 çeşit sıcak yemek ikramında bulunuyor. Afetzedelere sıcak yemek dağıtımları Antalya Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve Bayraklı Belediyesiyle koordineli bir şekilde gerçekleştiriliyor.

SOBA VE BATTANİYE GÖNDERİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgesine yardım araçları sevk etmeye devam ediyor. Havaların soğumasıyla depremzedelere soba, battaniye ile gıda kolisi, hijyen malzemeleri, dezenfektan, çocuklar için diş macunu ve diş fırçası gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.