Büyükşehir Kemer’i Sezona Hazırlıyor

Belediyeler 24.03.2021 - 18:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2258+ kez okundu.
 

Büyükşehir Kemer’i Sezona Hazırlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’i yaz sezonuna hazırlıyor. Biryandan ASAT ekipleri, alt yapı çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan park ve bahçeler ekipleri peyzaj düzenlemeleri gerçekleştiriyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’i yaz sezonuna hazırlıyor. Biryandan ASAT ekipleri, alt yapı çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan park ve bahçeler ekipleri peyzaj düzenlemeleri gerçekleştiriyor. Bakım onarım ekipleri de cadde ve bulvarlar üzerinde onarım yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz sezonu öncesi özellikle turizm ilçelerinde çalışmalarını sıklaştırdı. Turizm sezonu öncesi Kemer’de alt yapı çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Tekirova Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde eski imar parselleri sınırı içerisinde kalan ve devamlı sıkıntı yaşanan kanalizasyon hattını deplase etti. Kanalizasyon hatları mevcut  imar yolu içerisine alınarak yenilendi. CADDELER GÜZELLEŞECEK Büyükşehir Belediyesi, turistik ilçeyi bambaşka bir görünüme kavuşturmak içinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Kemer Atatürk ve Demokrasi Bulvarları üzerinde peyzaj çalışması yapıyor. Sulama sistemini yenileyen ekipler, orta refüjleri çiçeklerle donatacak. Fen İşleri Bakım Onarım ekipleri de Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda kırılan taşları yenilerken, Liman Caddesi’nde bakım onarım gerçekleştiriyor.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’i yaz sezonuna hazırlıyor. Biryandan ASAT ekipleri, alt yapı çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan park ve bahçeler ekipleri peyzaj düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’i yaz sezonuna hazırlıyor. Biryandan ASAT ekipleri, alt yapı çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan park ve bahçeler ekipleri peyzaj düzenlemeleri gerçekleştiriyor. Bakım onarım ekipleri de cadde ve bulvarlar üzerinde onarım yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz sezonu öncesi özellikle turizm ilçelerinde çalışmalarını sıklaştırdı. Turizm sezonu öncesi Kemer’de alt yapı çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Tekirova Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde eski imar parselleri sınırı içerisinde kalan ve devamlı sıkıntı yaşanan kanalizasyon hattını deplase etti. Kanalizasyon hatları mevcut  imar yolu içerisine alınarak yenilendi.

CADDELER GÜZELLEŞECEK

Büyükşehir Belediyesi, turistik ilçeyi bambaşka bir görünüme kavuşturmak içinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Kemer Atatürk ve Demokrasi Bulvarları üzerinde peyzaj çalışması yapıyor. Sulama sistemini yenileyen ekipler, orta refüjleri çiçeklerle donatacak. Fen İşleri Bakım Onarım ekipleri de Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda kırılan taşları yenilerken, Liman Caddesi’nde bakım onarım gerçekleştiriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.