Büyükşehir Meclisi’nden Antalya Ulaşım A.Ş.’ye Destek Ödemesi

Gündem 17.10.2020 - 21:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2130+ kez okundu.
 

Büyükşehir Meclisi’nden Antalya Ulaşım A.Ş.’ye Destek Ödemesi

Hobi Bahçelerinin süresi uzatıldı
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı devam toplantısı yapıldı. Toplantıda toplu taşıma hizmetinin kamu yararı adına devamının sağlanması amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antalya Ulaşım A.Ş.’ye gelir kaybı desteği yapılması kararı alındı. Meclis ayrıca pandemi kısıtlamaları nedeniyle bahçe ekimi ve mahsul toplama işlerini gerçekleştiremeyen Hobi Bahçesi kullanıcılarının mağduriyetini giderecek bir karara da imza attı. 31 Aralık 2020’de dolan Hobi Bahçesi kullanım süresi 1 Ekim 2021 tarihine kadar uzatıldı. 56 gündem maddesi ile toplanan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Devam Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu başkanlığında kararlar aldı. Oy birliği ile kabul edilen gündemin 10. maddesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi İştiraki Antalya Ulaşım A.Ş.’ye 4 milyon 16 bin 318 lira gelir kaybı desteği yapılmasına karar verildi.  1 AYLIK GELİR KAYBI ÖDENECEK Plan Bütçe Komisyonu raporunda; dünya genelinde etkisini gösteren Covid-19 salgınının ekonomik ve sosyal hayata yaptığı olumsuz etki nedeniyle Antalya Ulaşım A.Ş.’nin gelir kaybının oluştuğu belirtildi. Antalya Ulaşım A.Ş.’nin mali yönden ayakta kalabilmesini sağlamak amacıyla 17 Haziran 2020- 16 Temmuz 2020 tarihleri arasında oluşan 1 aylık gelir kaybının meclis kararı alınmak suretiyle ödenmesinin komisyonca uygun görüldüğü ifade edildi. Komisyon raporu meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi. HOBİ BAHÇESİ TAHSİSLERİ UZATILDI Meclis toplantısında Hobi Bahçesi kullanıcılarını sevindiren bir karara da imza atıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağı gibi kısıtlamalardan dolayı bahçe ekimi ve mahsul toplama işlemlerini gerçekleştiremeyen ve bahçelerinde yeterli ve etkin vakit geçiremeyen kullanıcılar için süre uzatıldı. Hobi Bahçelerinin 31 Aralık 2020’de biten kullanıcılara tahsis süresinin 1 Ekim 2021 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi. 
Hobi Bahçelerinin süresi uzatıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı devam toplantısı yapıldı. Toplantıda toplu taşıma hizmetinin kamu yararı adına devamının sağlanması amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antalya Ulaşım A.Ş.’ye gelir kaybı desteği yapılması kararı alındı. Meclis ayrıca pandemi kısıtlamaları nedeniyle bahçe ekimi ve mahsul toplama işlerini gerçekleştiremeyen Hobi Bahçesi kullanıcılarının mağduriyetini giderecek bir karara da imza attı. 31 Aralık 2020’de dolan Hobi Bahçesi kullanım süresi 1 Ekim 2021 tarihine kadar uzatıldı.

56 gündem maddesi ile toplanan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Devam Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu başkanlığında kararlar aldı. Oy birliği ile kabul edilen gündemin 10. maddesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi İştiraki Antalya Ulaşım A.Ş.’ye 4 milyon 16 bin 318 lira gelir kaybı desteği yapılmasına karar verildi. 

1 AYLIK GELİR KAYBI ÖDENECEK

Plan Bütçe Komisyonu raporunda; dünya genelinde etkisini gösteren Covid-19 salgınının ekonomik ve sosyal hayata yaptığı olumsuz etki nedeniyle Antalya Ulaşım A.Ş.’nin gelir kaybının oluştuğu belirtildi. Antalya Ulaşım A.Ş.’nin mali yönden ayakta kalabilmesini sağlamak amacıyla 17 Haziran 2020- 16 Temmuz 2020 tarihleri arasında oluşan 1 aylık gelir kaybının meclis kararı alınmak suretiyle ödenmesinin komisyonca uygun görüldüğü ifade edildi. Komisyon raporu meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.

HOBİ BAHÇESİ TAHSİSLERİ UZATILDI

Meclis toplantısında Hobi Bahçesi kullanıcılarını sevindiren bir karara da imza atıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağı gibi kısıtlamalardan dolayı bahçe ekimi ve mahsul toplama işlemlerini gerçekleştiremeyen ve bahçelerinde yeterli ve etkin vakit geçiremeyen kullanıcılar için süre uzatıldı. Hobi Bahçelerinin 31 Aralık 2020’de biten kullanıcılara tahsis süresinin 1 Ekim 2021 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.