Büyükşehir, Üniversite Tercihlerinde De Yanınızda

23.07.2019 - 20:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1969+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Üniversite Tercihlerinde De Yanınızda

Adaylara 8 merkezde danışmanlık hizmeti veriliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘Üniversite tercihlerinizde yanınızdayız’ sloganıyla öğrencilerin doğru tercih yapabilmeleri için 8 merkezde danışmanlık hizmeti veriyor. Büyükşehir Belediyesi, Üniversite sınavına giren öğrencilerin hayatlarının en önemli kararlarını verme noktasında rehber oluyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü, Antalya genelinde 8 merkezde öğrencilerin bilinçli bir şekilde üniversite tercihlerini yapmaları için danışmanlık hizmeti sunuyor. Dileyen öğrenciler, Alanya ASMEK, Altındağ AKBEM, Yenimahalle ASMEK, Lara ASMEK, Uncalı ASMEK, Meltem ASMEK, Kemer ASMEK ve Doğan Hızlan Kütüphanesinde kurulan tercih masalarından uzman eğitimcilerden oluşan ekip eşliğinde tercihlerini yapabiliyor. Öğrenciler 29 Temmuz’a kadar 10.00-19.00 saatleri arasında danışmanlık hizmetinden yararlanabilecek. BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR Üniversite sınavından sonra hangi bölümü tercih edeceği noktasında ikilemde kaldığını ifade eden Elif Dilek, “ Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir hizmeti veriyor olması bizim için mutluluk verici. Çünkü tercih noktasında kafamız biraz karışık oluyor. İç mimarlık ya da Çevre tasarımı gibi bölümler var aklımda. Burada detaylı olarak hocalarımızla fikir alış verişi yaparak geleceğimizle ilgili önemli bir karar alıyoruz. Üniversite tercihlerimizde böyle bir hizmetle yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Adaylara 8 merkezde danışmanlık hizmeti veriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘Üniversite tercihlerinizde yanınızdayız’ sloganıyla öğrencilerin doğru tercih yapabilmeleri için 8 merkezde danışmanlık hizmeti veriyor.

Büyükşehir Belediyesi, Üniversite sınavına giren öğrencilerin hayatlarının en önemli kararlarını verme noktasında rehber oluyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü, Antalya genelinde 8 merkezde öğrencilerin bilinçli bir şekilde üniversite tercihlerini yapmaları için danışmanlık hizmeti sunuyor. Dileyen öğrenciler, Alanya ASMEK, Altındağ AKBEM, Yenimahalle ASMEK, Lara ASMEK, Uncalı ASMEK, Meltem ASMEK, Kemer ASMEK ve Doğan Hızlan Kütüphanesinde kurulan tercih masalarından uzman eğitimcilerden oluşan ekip eşliğinde tercihlerini yapabiliyor. Öğrenciler 29 Temmuz’a kadar 10.00-19.00 saatleri arasında danışmanlık hizmetinden yararlanabilecek.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Üniversite sınavından sonra hangi bölümü tercih edeceği noktasında ikilemde kaldığını ifade eden Elif Dilek, “ Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir hizmeti veriyor olması bizim için mutluluk verici. Çünkü tercih noktasında kafamız biraz karışık oluyor. İç mimarlık ya da Çevre tasarımı gibi bölümler var aklımda. Burada detaylı olarak hocalarımızla fikir alış verişi yaparak geleceğimizle ilgili önemli bir karar alıyoruz. Üniversite tercihlerimizde böyle bir hizmetle yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.