Büyükşehir Ziyaretçi Girişine Kapalı Parkları Bakıma Aldı

Belediyeler 09.04.2020 - 19:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2887+ kez okundu.
 

Büyükşehir Ziyaretçi Girişine Kapalı Parkları Bakıma Aldı

Parkların bakım onarımı yapılıyor
Koronavirüs (Covid-19) salgını karantina önlemleri kapsamında parkların ziyaretçi girişe kapatılmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi hummalı bir çalışma başlattı.  Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait parklarda bakım ve onarım çalışması yapıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Yeşil Alanlar Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü Ekipleri koronavirüsün bittiği günlerde Antalyalıların daha güzel ve bakımlı parklarda vakit geçirmesi için çalışma yapıyor. Parkların ziyaretçi girişine kapatılmasını fırsat bilen ekipler kent mobilyaları, oyun grupları ve spor aletlerinin bakım ve iyileştirmesini gerçekleştiriyor. ÇALIŞMA TÜM PARKLARDA DEVAM EDECEK Yeşil Alanlar Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü Ekipleri parklardaki bank, piknik masalarının tamiratı ve boyama işlemlerini yaparken, sert zemin tamiratı, oyun grupları ve spor aletlerinin iyileştirilmesini de gerçekleştiriyor. Düden Park’tan başlatılan bakım ve onarım çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm parklarda devam edecek. “GÜZEL GÜNLERDE KAVUŞMAK İÇİN EVDE KALIN” Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Koronavirüs salgınına karşı Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmaları yapıyoruz. Hemşehrilerimizin sağlığı bizler için çok değerli. Planlı, kurallı çalışmalarımızla bu süreci en kısa sürede aşacağımıza inanıyorum. Güzel günlere sağlıkla kavuşmak için hemşehrilerimizin evlerinde kalmalarını çok önemsiyoruz. Salgının sona ermesinin ardından sizleri daha bakımlı, daha temiz bir Antalya’da karşılamak için parklarımızı bakıma aldık. Karantina günlerinin bir an önce sona ermesi ve sizlerle parklarımızda buluşmayı diliyoruz” dedi.
Parkların bakım onarımı yapılıyor

Koronavirüs (Covid-19) salgını karantina önlemleri kapsamında parkların ziyaretçi girişe kapatılmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi hummalı bir çalışma başlattı.  Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait parklarda bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Yeşil Alanlar Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü Ekipleri koronavirüsün bittiği günlerde Antalyalıların daha güzel ve bakımlı parklarda vakit geçirmesi için çalışma yapıyor. Parkların ziyaretçi girişine kapatılmasını fırsat bilen ekipler kent mobilyaları, oyun grupları ve spor aletlerinin bakım ve iyileştirmesini gerçekleştiriyor.

ÇALIŞMA TÜM PARKLARDA DEVAM EDECEK

Yeşil Alanlar Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü Ekipleri parklardaki bank, piknik masalarının tamiratı ve boyama işlemlerini yaparken, sert zemin tamiratı, oyun grupları ve spor aletlerinin iyileştirilmesini de gerçekleştiriyor. Düden Park’tan başlatılan bakım ve onarım çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm parklarda devam edecek.

“GÜZEL GÜNLERDE KAVUŞMAK İÇİN EVDE KALIN”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Koronavirüs salgınına karşı Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmaları yapıyoruz. Hemşehrilerimizin sağlığı bizler için çok değerli. Planlı, kurallı çalışmalarımızla bu süreci en kısa sürede aşacağımıza inanıyorum. Güzel günlere sağlıkla kavuşmak için hemşehrilerimizin evlerinde kalmalarını çok önemsiyoruz. Salgının sona ermesinin ardından sizleri daha bakımlı, daha temiz bir Antalya’da karşılamak için parklarımızı bakıma aldık. Karantina günlerinin bir an önce sona ermesi ve sizlerle parklarımızda buluşmayı diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.