CIP Travel Antalyaspor’un Avrupa’daki Rakipleri Belli Oldu

Spor 16.07.2019 - 23:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2807+ kez okundu.
 

CIP Travel Antalyaspor’un Avrupa’daki Rakipleri Belli Oldu

Bu sezon tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden CIP Travel Antalyaspor’un Erkekler Hentbol EHF Kupası’ndaki rakipleri belli oldu. Avusturya’da gerçekleştirilen kura çekimine, Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakin İrban katıldı. Parkenin Akrepleri, tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa kupalarındaki ilk maçını 31 Ağustos ya da 1 Eylül 2019 tarihinde Romanya’nın HC Dobrogea Sud Constanta takımı ile Antalya’da oynayacak. İki takım, rövanşta ise 7 veya 8 Eylül 2019 tarihinde Romanya’da karşı karşıya gelecek. İKİNCİ TUR DA BELLİ CIP Travel Antalyaspor’un EHF Kupası 1. Turunu geçmesi halinde ikinci turdaki rakibi de belli oldu. Parkenin Akrepleri 2’nci tura yükselirse Macaristan’ın Csurgoi KK takımı ile karşı karşıya gelecek. Bu turda ilk maçlar 5 veya 6 Ekim’de Antalya’da, rövanş maçı ise 12 veya 13 Ekim tarihinde Macaristan’da oynanacak.

Bu sezon tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden CIP Travel Antalyaspor’un Erkekler Hentbol EHF Kupası’ndaki rakipleri belli oldu. Avusturya’da gerçekleştirilen kura çekimine, Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakin İrban katıldı. Parkenin Akrepleri, tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa kupalarındaki ilk maçını 31 Ağustos ya da 1 Eylül 2019 tarihinde Romanya’nın HC Dobrogea Sud Constanta takımı ile Antalya’da oynayacak. İki takım, rövanşta ise 7 veya 8 Eylül 2019 tarihinde Romanya’da karşı karşıya gelecek.

İKİNCİ TUR DA BELLİ

CIP Travel Antalyaspor’un EHF Kupası 1. Turunu geçmesi halinde ikinci turdaki rakibi de belli oldu. Parkenin Akrepleri 2’nci tura yükselirse Macaristan’ın Csurgoi KK takımı ile karşı karşıya gelecek. Bu turda ilk maçlar 5 veya 6 Ekim’de Antalya’da, rövanş maçı ise 12 veya 13 Ekim tarihinde Macaristan’da oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.