Caddeler Pırıl Pırıl

Belediyeler 21.05.2019 - 21:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2199+ kez okundu.
 

Caddeler Pırıl Pırıl

Büyükşehir’den kent merkezinde bahar temizliği
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesine yeni kattığı su arazözü aracıyla şehir merkezindeki cadde ve sokaklar yıkanarak toz ve kirden arındırılıyor. Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bahar temizliği çalışmalarına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı kent merkezinde yoğun yaya trafiğinin yaşandığı cadde ve sokakları yeni alınan arazöz aracı eşliğinde tazyikli suyla yıkıyor. Toz ve kirden arınan caddeler tertemiz oluyor. Güllük ve Kapalı Yol temizlendi Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürlüğü’nün bünyesine yeni kattığı su arazözü aracı ile Kazım Özalp (Kapalı Yol) ve Güllük Caddelerinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Vatandaşların sıklıkla kullandığı caddelerde Büyükşehir ekipleri sabah erken saatlerde insan ve araç trafiği başlamadan temizlik çalışması yaptı. Ekipler, bahar yağışları ile birlikte oluşan kirliliği temizleyerek caddeleri pırıl pırıl hale getirdi.  
Büyükşehir’den kent merkezinde bahar temizliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesine yeni kattığı su arazözü aracıyla şehir merkezindeki cadde ve sokaklar yıkanarak toz ve kirden arındırılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bahar temizliği çalışmalarına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı kent merkezinde yoğun yaya trafiğinin yaşandığı cadde ve sokakları yeni alınan arazöz aracı eşliğinde tazyikli suyla yıkıyor. Toz ve kirden arınan caddeler tertemiz oluyor.

Güllük ve Kapalı Yol temizlendi

Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürlüğü’nün bünyesine yeni kattığı su arazözü aracı ile Kazım Özalp (Kapalı Yol) ve Güllük Caddelerinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Vatandaşların sıklıkla kullandığı caddelerde Büyükşehir ekipleri sabah erken saatlerde insan ve araç trafiği başlamadan temizlik çalışması yaptı. Ekipler, bahar yağışları ile birlikte oluşan kirliliği temizleyerek caddeleri pırıl pırıl hale getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.