Çandır Fasulyesi İstanbul’da

Gündem 30.09.2021 - 21:04, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2186+ kez okundu.
 

Çandır Fasulyesi İstanbul’da

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, İstanbul’da düzenlenen ‘CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Çandır Fasulyesi’nin tanıtımını yaptı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, İstanbul’da düzenlenen ‘CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Çandır Fasulyesi’nin tanıtımını yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Çandır Fasulyesi ’ne ilgi gösterdi. CHP'li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen ‘CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu zirveye 160 belediyenin yanı sıra 300 kooperatif katıldı. KILIÇDAROĞLU’NA ÇANDIR FASULYESİ’Nİ ANLATTI Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de katılımcı belediye başkanları arasında yer aldı. Konyaaltı Belediyesi standında ziyaretçilere ilçe tarımı ve bölgeye özgü ürünleri anlatan Başkan Esen, standı ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Konyaaltı’nın önemli lezzeti olan Çandır Fasulyesi hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Esen, “CHP'li Belediyeler 'Tarımsal Kalkınma Zirvesi'ne katılarak, bölgemizin tarım ürünlerini tanıttık. Ayrıca, hem lezzeti hem de kalitesi ile yöremizin ender tarım ürünlerinden olan Çandır Fasulyesi'ni de tanıtmaya devam ediyoruz. Gerek kentimiz, gerekse ülkemizde yeni tarım politikaları ile üreticilerimize destek olup, ülke tarımımızı olması gereken noktaya taşıyacağız” diye konuştu. BELEDİYE BAŞKANLARI İSTANBUL’DA BİR ARADA Zirvede Başkan Esen ve Antalya’daki diğer CHP’li belediye başkanları, Gazipaşa Belediyesi’nin standında bir araya gelerek sohbet etti. Esen, “Antalyalı belediye başkanları olarak Antalya'mızda tarım ürünlerinin verimini artırmaya yönelik ve çiftçilerimizi teşvik edici çalışmalar hakkında konuştuk. Konyaaltı Belediyesi olarak, her daim çiftçilerimizin yanındayız” dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, İstanbul’da düzenlenen ‘CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Çandır Fasulyesi’nin tanıtımını yaptı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, İstanbul’da düzenlenen ‘CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Çandır Fasulyesi’nin tanıtımını yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Çandır Fasulyesi ’ne ilgi gösterdi.

CHP'li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen ‘CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu zirveye 160 belediyenin yanı sıra 300 kooperatif katıldı.

KILIÇDAROĞLU’NA ÇANDIR FASULYESİ’Nİ ANLATTI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de katılımcı belediye başkanları arasında yer aldı. Konyaaltı Belediyesi standında ziyaretçilere ilçe tarımı ve bölgeye özgü ürünleri anlatan Başkan Esen, standı ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Konyaaltı’nın önemli lezzeti olan Çandır Fasulyesi hakkında detaylı bilgi verdi.

Başkan Esen, “CHP'li Belediyeler 'Tarımsal Kalkınma Zirvesi'ne katılarak, bölgemizin tarım ürünlerini tanıttık. Ayrıca, hem lezzeti hem de kalitesi ile yöremizin ender tarım ürünlerinden olan Çandır Fasulyesi'ni de tanıtmaya devam ediyoruz. Gerek kentimiz, gerekse ülkemizde yeni tarım politikaları ile üreticilerimize destek olup, ülke tarımımızı olması gereken noktaya taşıyacağız” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARI İSTANBUL’DA BİR ARADA

Zirvede Başkan Esen ve Antalya’daki diğer CHP’li belediye başkanları, Gazipaşa Belediyesi’nin standında bir araya gelerek sohbet etti. Esen, “Antalyalı belediye başkanları olarak Antalya'mızda tarım ürünlerinin verimini artırmaya yönelik ve çiftçilerimizi teşvik edici çalışmalar hakkında konuştuk. Konyaaltı Belediyesi olarak, her daim çiftçilerimizin yanındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.