Canik Ailesi Dostlarıyla İftarda Buluştu

Magazin 29.05.2019 - 12:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2089+ kez okundu.
 

Canik Ailesi Dostlarıyla İftarda Buluştu

Canik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canik, dostları ve çalışanlarına Kemer Truemar Hotels & Suites ’de iftar yemeği verdi.
Kemer’in tanınmış iş adamlarından Canik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canik ve Eşi Emine Canik yakın dostlarına iftar yemeği düzenledi. İftar programına, Milli Parklar 6 Bölge Müdürü, Teamder Y.K.Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Karadenizliler Derneği ve Y.K. Üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü, Erzincanlılar Derneği Y.K. Başkanı ve Üyeleri, Müze Müdürü, Antalya Karadenizliler İşadamları Derneği Y.K. Üyeleri, AYÇOV Vakfı Y.K. Başkanı, Kemer Dayanışma Platformu Üyeleri, TÜÇİAD Genel Başkanı, STK Başkanları, Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Yazı İşleri Müdürü, Aile Dostları ve Çalışanları katıldı. İftar sonrası konuşan Canik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canik şu ifadelere yer verdi. “Kıymetli hanımefendiler, beyefendiler, Bu mübarek günün bu mübarek iftar saatinde bizimle beraber oruç açma lütfunda bulunarak bizleri şereflendirdiğiniz için teşekkür ederim. Sözlerime başlamadan önce, Ramazan ayınızı tebrik, Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum. Ramazan ayı islam’ın merhametini, hakkaniyetini, ibadetini, bilgi ve erdemle bütünleşmiş ahlakını tüm insanlığa anlatan kutsal bir aydın. Ramazan her bireyin içtenlikle kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği ve her yıl insanlığı daha iyiye taşımak üzere gelen bereketli bir aydır. İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve kalp birliğinin perçinlenmesine vesile olan Ramazan ayı sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır. Ramazan ayı ihtiyacı olanlara hatırlamanın, onlara yardım etmenin ayı olduğu için kutsal ve bereketlidir... Ramazan, sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bizler birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek, bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki! Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Bu vesile ile bizlere bu cennet vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, şükranla, minnetle anıyorum. Ayrıca misafirlerimize ve emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi. İftar yemekler ikram edilirken iş adamı Murat Canik ve Eşi Emine Canik davetlilerle yakından ilgilendi. İftar fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Canik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canik, dostları ve çalışanlarına Kemer Truemar Hotels & Suites ’de iftar yemeği verdi.

Kemer’in tanınmış iş adamlarından Canik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canik ve Eşi Emine Canik yakın dostlarına iftar yemeği düzenledi.

İftar programına, Milli Parklar 6 Bölge Müdürü, Teamder Y.K.Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Karadenizliler Derneği ve Y.K. Üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü, Erzincanlılar Derneği Y.K. Başkanı ve Üyeleri, Müze Müdürü, Antalya Karadenizliler İşadamları Derneği Y.K. Üyeleri, AYÇOV Vakfı Y.K. Başkanı, Kemer Dayanışma Platformu Üyeleri, TÜÇİAD Genel Başkanı, STK Başkanları, Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Yazı İşleri Müdürü, Aile Dostları ve Çalışanları katıldı.

İftar sonrası konuşan Canik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canik şu ifadelere yer verdi.

“Kıymetli hanımefendiler, beyefendiler,

Bu mübarek günün bu mübarek iftar saatinde bizimle beraber oruç açma lütfunda bulunarak bizleri şereflendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Sözlerime başlamadan önce, Ramazan ayınızı tebrik, Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum. Ramazan ayı islam’ın merhametini, hakkaniyetini, ibadetini, bilgi ve erdemle bütünleşmiş ahlakını tüm insanlığa anlatan kutsal bir aydın.

Ramazan her bireyin içtenlikle kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği ve her yıl insanlığı daha iyiye taşımak üzere gelen bereketli bir aydır.

İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve kalp birliğinin perçinlenmesine vesile olan Ramazan ayı sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır.

Ramazan ayı ihtiyacı olanlara hatırlamanın, onlara yardım etmenin ayı olduğu için kutsal ve bereketlidir...

Ramazan, sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır.

Bizler birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek, bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz.

Unutmayalım ki! Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz.

Bu vesile ile bizlere bu cennet vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, şükranla, minnetle anıyorum. Ayrıca misafirlerimize ve emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

İftar yemekler ikram edilirken iş adamı Murat Canik ve Eşi Emine Canik davetlilerle yakından ilgilendi.

İftar fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.