Çankaya Mahallesinde Bir İkamette Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Asayiş 29.03.2020 - 15:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2500+ kez okundu.
 

Çankaya Mahallesinde Bir İkamette Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerimizce, İlimizde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak  sürdürülen çalışmalarda; Kepez İlçesi Çankaya Mahallesinde bulunan bir adreste (İ.E.) isimli şüpheli şahsın izinsiz kenevir bitkisi yetiştirdiği ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine; bahse konu adreste yapılan aramada toplam (110) kök kenevir bitkisi, (5.000) gram skunk (esrar) maddesi ve (1) adet hassas terazi ele geçirilmiştir. Şüpheli (İ.E.) isimli şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak ve 2313 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçlarından işlem yapılmış olup, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerimizce, İlimizde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak  sürdürülen çalışmalarda;

Kepez İlçesi Çankaya Mahallesinde bulunan bir adreste (İ.E.) isimli şüpheli şahsın izinsiz kenevir bitkisi yetiştirdiği ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine; bahse konu adreste yapılan aramada toplam (110) kök kenevir bitkisi, (5.000) gram skunk (esrar) maddesi ve (1) adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

Şüpheli (İ.E.) isimli şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak ve 2313 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçlarından işlem yapılmış olup, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.