ÇEKVA Antalya Yılın Son Toplantısını Gerçekleştirdi.

02.06.2019 - 13:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3291+ kez okundu.
 

ÇEKVA Antalya Yılın Son Toplantısını Gerçekleştirdi.

Kısa adı ÇEKVA olan Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı 2018-2019 Eğitim Öğretim yılın son toplantısını 31 Mayıs 2019 tarihinde Corner Park Otelde gerçekleştirdi.
Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde okuyan Çorum’lu gençlere burs ve eşya yardımları haricinde gençleri sosyal ve kültürel olarak hayata alıştırıyor. Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Antalya sorumlusu Kemal Koçak kısaca yaptıkları toplantı hakkında bilgi verdi. Koçak, “Akdeniz Üniversitesinde farklı bölümlerde okuyan gençlerimize ÇEKVA olarak burs ve eşya yardımında bulunuyoruz. Ancak biz Antalya Temsilciliği olarak bir ilke imza attık. Çorumlu öğrencilerimize burs ve eşya yardımları yaparak geri çekilmiyoruz. Farklı bölümlerdeki öğrencilerimizle bir araya gelerek kendi okudukları bölümleri hakkında 5 dk. Konuşma yapmalarını istiyoruz. Konuşmalar zamanla kendilerine özgüvenlerini artırma ve farklı bölümlerdeki arkadaşlarıyla zaman zaman ortak ödev yürüyorlar. Örnek verecek olursak,  Mimarlık bölümü birinci sınıf öğrencisi Bilge Bütün, üçüncü sınıf öğrencisi Buse Tekin ve Psikoloji bölümü son sınıf öğrencisi Dilşah Gençaslan bölümleriyle ilgili sunumda bulundular. Yılın son toplantısında mezun olan öğrencilerimiz Radyo Televizyon ve Sinemacılık bölümünden Oğuzcan Bozalacalı ve Yasin Öztürk, Sosyal Hizmetler bölümünden Özgü Yağmur Durak, Psikoloji bölümünden Dilşah Gençaslan aramızdan ayrılıyorlar. İş hayatında arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Ayrıca 2 Sene Öğrenci Başkan Temsilci Yardımcılığı ve ardından Öğrenci Başkan Temsilciliği yapan Dilşah Gençaslan’ a üstün gayret ve başarılarından dolayı teşekkür ettik” dedi. Öğrenci Başkan Temsilciliği yapan Dilşah Gençaslan mezun olmasından dolayı boşalan yerine Öğrenci Başkan Temsilciliği Gülbahar Şahbaz’ a görevlendirildi. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılın son toplantısını olduğu için hep beraber öğrencilerle birlikte pasta kesilerek mumlar üflendi.
Kısa adı ÇEKVA olan Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı 2018-2019 Eğitim Öğretim yılın son toplantısını 31 Mayıs 2019 tarihinde Corner Park Otelde gerçekleştirdi.

Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde okuyan Çorum’lu gençlere burs ve eşya yardımları haricinde gençleri sosyal ve kültürel olarak hayata alıştırıyor.

Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Antalya sorumlusu Kemal Koçak kısaca yaptıkları toplantı hakkında bilgi verdi. Koçak, “Akdeniz Üniversitesinde farklı bölümlerde okuyan gençlerimize ÇEKVA olarak burs ve eşya yardımında bulunuyoruz. Ancak biz Antalya Temsilciliği olarak bir ilke imza attık. Çorumlu öğrencilerimize burs ve eşya yardımları yaparak geri çekilmiyoruz. Farklı bölümlerdeki öğrencilerimizle bir araya gelerek kendi okudukları bölümleri hakkında 5 dk. Konuşma yapmalarını istiyoruz. Konuşmalar zamanla kendilerine özgüvenlerini artırma ve farklı bölümlerdeki arkadaşlarıyla zaman zaman ortak ödev yürüyorlar. Örnek verecek olursak,  Mimarlık bölümü birinci sınıf öğrencisi Bilge Bütün, üçüncü sınıf öğrencisi Buse Tekin ve Psikoloji bölümü son sınıf öğrencisi Dilşah Gençaslan bölümleriyle ilgili sunumda bulundular. Yılın son toplantısında mezun olan öğrencilerimiz Radyo Televizyon ve Sinemacılık bölümünden Oğuzcan Bozalacalı ve Yasin Öztürk, Sosyal Hizmetler bölümünden Özgü Yağmur Durak, Psikoloji bölümünden Dilşah Gençaslan aramızdan ayrılıyorlar.

İş hayatında arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Ayrıca 2 Sene Öğrenci Başkan Temsilci Yardımcılığı ve ardından Öğrenci Başkan Temsilciliği yapan Dilşah Gençaslan’ a üstün gayret ve başarılarından dolayı teşekkür ettik” dedi.

Öğrenci Başkan Temsilciliği yapan Dilşah Gençaslan mezun olmasından dolayı boşalan yerine Öğrenci Başkan Temsilciliği Gülbahar Şahbaz’ a görevlendirildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılın son toplantısını olduğu için hep beraber öğrencilerle birlikte pasta kesilerek mumlar üflendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.