Celal Uzunkaya’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Asayiş 19.05.2020 - 11:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2431+ kez okundu.
 

Celal Uzunkaya’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Celal Uzunkaya’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı yayımladı
Celal Uzunkaya’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı yayımladı Uzunkaya mesajında, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yıl dönümünde; her ne kadar içerisinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle meydanlara çıkamıyor ve coşkulu bir şekilde kutlayamıyorsak ta, bugün o heyecanı ve mutluluğu millet olarak evlerimizde ve gönüllerimizde yaşatıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletinin kurtuluşu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı hareketle, milletimizin sönmek üzere olan umutları canlanmış ve sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Bu tarihi günün gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi de gençlerimize verilen  değerin bir göstergesi olmuştur. Çünkü gençlerimiz, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk; ”Türk gençliğine terk edip bıraktığımız vicdanî emanet, yalnız ve daima galip olmaktır ve eminim daima galip olacaksınız. Bütün ümidim gençliktedir” sözleriyle gençliğe olan güvenini ve beklentilerini dile getirmiştir. Bu ülkenin gençleri de yeri gelmiş 15 yaşında cepheye koşmuş, yeri gelmiş terörle mücadelede en ön safta yer almış, yeri gelmiş 15 Temmuz’da olduğu gibi istiklal ve istikbalimize kasteden hainlere karşı tankların önünde yatarak kendisine beslenen ümidleri taçlandırmıştır.. Yeni ve tarihi bir sayfanın açılışı olan bu gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün komutanlarını, en üst rütbelisinden cepheye mermi taşıyan nasırlı elleri öpülesi analarımıza varıncaya kadar bütün isimli isimsiz kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ayrıca, Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, bin aydan daha hayırlı (içerisinde bu gecenin olmadığı) olan mübarek Kadir Gecesi’ni de en kalbi duygularımla tebrik ediyor, ülkemizin, İslam Aleminin ve insanlığın her türlü bela, musibet ve virüslerden kurtuluşuna vesile olmasını ve bu gecenin sonsuz rahmet ve mağfiretinden istifade edenlerden olmamızı diliyorum” ifadelerini kullandı
Celal Uzunkaya’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı yayımladı

Celal Uzunkaya’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı yayımladı

Uzunkaya mesajında, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yıl dönümünde; her ne kadar içerisinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle meydanlara çıkamıyor ve coşkulu bir şekilde kutlayamıyorsak ta, bugün o heyecanı ve mutluluğu millet olarak evlerimizde ve gönüllerimizde yaşatıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletinin kurtuluşu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı hareketle, milletimizin sönmek üzere olan umutları canlanmış ve sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır.

Bu tarihi günün gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi de gençlerimize verilen  değerin bir göstergesi olmuştur.

Çünkü gençlerimiz, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk; ”Türk gençliğine terk edip bıraktığımız vicdanî emanet, yalnız ve daima galip olmaktır ve eminim daima galip olacaksınız. Bütün ümidim gençliktedir” sözleriyle gençliğe olan güvenini ve beklentilerini dile getirmiştir.

Bu ülkenin gençleri de yeri gelmiş 15 yaşında cepheye koşmuş, yeri gelmiş terörle mücadelede en ön safta yer almış, yeri gelmiş 15 Temmuz’da olduğu gibi istiklal ve istikbalimize kasteden hainlere karşı tankların önünde yatarak kendisine beslenen ümidleri taçlandırmıştır..

Yeni ve tarihi bir sayfanın açılışı olan bu gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün komutanlarını, en üst rütbelisinden cepheye mermi taşıyan nasırlı elleri öpülesi analarımıza varıncaya kadar bütün isimli isimsiz kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Ayrıca, Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, bin aydan daha hayırlı (içerisinde bu gecenin olmadığı) olan mübarek Kadir Gecesi’ni de en kalbi duygularımla tebrik ediyor, ülkemizin, İslam Aleminin ve insanlığın her türlü bela, musibet ve virüslerden kurtuluşuna vesile olmasını ve bu gecenin sonsuz rahmet ve mağfiretinden istifade edenlerden olmamızı diliyorum” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.