Çevreci Atölyeler İş Başında

Belediyeler 21.07.2019 - 21:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1867+ kez okundu.
 

Çevreci Atölyeler İş Başında

Muratpaşa Belediyesi, GEA iş birliğiyle Yeşildere Mahallesi’nde bulunan belediyenin Zeytinköy Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde öğrencilere yönelik ‘Çevreci Atölyeler’ çalışmasına başladı.
Muratpaşa Belediyesi ve  Aktiffelsefe Kültür Derneği’nin tamamı gönüllü üyelerden oluşan arama kurtarma, ekoloji ve sosyal kampanyalar grubu GEA işbirliğiyle Çevreci Atölyeler projesine başladı. Belediyenin Zeytinköy Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde düzenlenen atölye çalışmalarıyla çocuklarda çevre bilincinin oluşmasının yanı sıra, birlikte iş yapabilme, paylaşma, yardımlaşma ve disiplinli çalışma alışkanlıkları kazandırılması hedefleniyor. 75 öğrencinin katılımıyla başlayan atölye çalışmasında ilk ders sıvı sabun yapımı konusunda gerçekleşti.  Atölyede GEA Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Beşparmak, çocuklara sıvı sabun yapımını uygulamalı olarak anlatırken çocuklar da kendi sıvı sabunları yaptı ve kullanmak üzere evlerine götürdü. Muratpaşa Belediyesi’nin Çevreci Atölyeleri, ilerleyen günlerde pazar filesi yapımı, kedi köpek evi ve kuş yuvası yapımı çalışmalarıyla devam edecek.
Muratpaşa Belediyesi, GEA iş birliğiyle Yeşildere Mahallesi’nde bulunan belediyenin Zeytinköy Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde öğrencilere yönelik ‘Çevreci Atölyeler’ çalışmasına başladı.

Muratpaşa Belediyesi ve  Aktiffelsefe Kültür Derneği’nin tamamı gönüllü üyelerden oluşan arama kurtarma, ekoloji ve sosyal kampanyalar grubu GEA işbirliğiyle Çevreci Atölyeler projesine başladı. Belediyenin Zeytinköy Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde düzenlenen atölye çalışmalarıyla çocuklarda çevre bilincinin oluşmasının yanı sıra, birlikte iş yapabilme, paylaşma, yardımlaşma ve disiplinli çalışma alışkanlıkları kazandırılması hedefleniyor.

75 öğrencinin katılımıyla başlayan atölye çalışmasında ilk ders sıvı sabun yapımı konusunda gerçekleşti.  Atölyede GEA Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Beşparmak, çocuklara sıvı sabun yapımını uygulamalı olarak anlatırken çocuklar da kendi sıvı sabunları yaptı ve kullanmak üzere evlerine götürdü.

Muratpaşa Belediyesi’nin Çevreci Atölyeleri, ilerleyen günlerde pazar filesi yapımı, kedi köpek evi ve kuş yuvası yapımı çalışmalarıyla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.