Change Araçlar ve Oto Hırsızlığı İle İlgili Yapılan Çalışmalar

Asayiş 15.06.2019 - 23:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1612+ kez okundu.
 

Change Araçlar ve Oto Hırsızlığı İle İlgili Yapılan Çalışmalar

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlileri tarafından 2019 yılı ilk (6) aylık programı içerisinde change ve çalıntı otoların tespit edilerek şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar neticesinde; Toplamda (32) aracın kuvvetli şüphe ile Kriminal incelemesi yaptırılmış, inceleme sonucunda, çalıntı olan araçların üzerlerindeki kimlik bilgilerinin yok edilip halen trafikte olan başka araçların şasilerini nakletmek suretiyle change yapıldığı, bu araçların gerçek kimliklerinin tespitine yönelik yapılan araştırmalarda; (20) aracın değişik illerden çalıntı olduğu, (12) aracın ise hacizli ve yakalamalı araçlardan olduğu tespit edilmiştir. Proje kapsamında toplam (11) şüpheli şahsa Resmi Belgede Sahtecilik ve Oto Hırsızlığı suçlarından adli işlem yapılmış, soruşturma işlemleri devam etmektedir.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlileri tarafından 2019 yılı ilk (6) aylık programı içerisinde change ve çalıntı otoların tespit edilerek şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar neticesinde;

Toplamda (32) aracın kuvvetli şüphe ile Kriminal incelemesi yaptırılmış, inceleme sonucunda, çalıntı olan araçların üzerlerindeki kimlik bilgilerinin yok edilip halen trafikte olan başka araçların şasilerini nakletmek suretiyle change yapıldığı, bu araçların gerçek kimliklerinin tespitine yönelik yapılan araştırmalarda; (20) aracın değişik illerden çalıntı olduğu, (12) aracın ise hacizli ve yakalamalı araçlardan olduğu tespit edilmiştir.

Proje kapsamında toplam (11) şüpheli şahsa Resmi Belgede Sahtecilik ve Oto Hırsızlığı suçlarından adli işlem yapılmış, soruşturma işlemleri devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.