CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Ettik

Asayiş 11.09.2021 - 19:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1556+ kez okundu.
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Ettik

Kamu Konfederasyonları Platformu olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik.
Kamu Konfederasyonları Platformu olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Ziyarette Kamu Konfederasyonları Platformu Sözcüsü ve Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık, BASK Genel Başkanı Bayram Zengin, Tüm Memur-Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, Hak-Sen Genel Başkanı Ayhan Çivi, Şehit Gazi-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tuna Avcı, Anadolu-Sen Genel Başkanı Mustafa Güçlü, Çalışan-Sen Genel Başkan Vekili Menderes Ateş, bulundular.  Görüşmede CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da hazır bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kamu Konfederasyonları Platformu Sözcüsü Balık, çalışma yaşamı ve ülkenin genel durumuna ilişkin karşılıklı değerlendirmelerde bulundular. Balık,  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na kamu emekçilerinin sorunlarına ilişkin önerilerini içeren bir rapor sundu. Sürece ilişkin diğer konfederasyon başkanları da düşüncelerini aktardılar.  Görüşmede, konfederasyon başkanları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in  toplu sözleşme ikramiyesinden yararlanma şartını “hizmet kollarında” yüzde 1 örgütlenme barajını koymasına ilişkin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na fikirlerini ileterek karşılıklı paylaşımda bulundular. 
Kamu Konfederasyonları Platformu olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik.

Kamu Konfederasyonları Platformu olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik.

Ziyarette Kamu Konfederasyonları Platformu Sözcüsü ve Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık, BASK Genel Başkanı Bayram Zengin, Tüm Memur-Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, Hak-Sen Genel Başkanı Ayhan Çivi, Şehit Gazi-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tuna Avcı, Anadolu-Sen Genel Başkanı Mustafa Güçlü, Çalışan-Sen Genel Başkan Vekili Menderes Ateş, bulundular.  Görüşmede CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da hazır bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kamu Konfederasyonları Platformu Sözcüsü Balık, çalışma yaşamı ve ülkenin genel durumuna ilişkin karşılıklı değerlendirmelerde bulundular. Balık,  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na kamu emekçilerinin sorunlarına ilişkin önerilerini içeren bir rapor sundu. Sürece ilişkin diğer konfederasyon başkanları da düşüncelerini aktardılar. 

Görüşmede, konfederasyon başkanları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in  toplu sözleşme ikramiyesinden yararlanma şartını “hizmet kollarında” yüzde 1 örgütlenme barajını koymasına ilişkin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na fikirlerini ileterek karşılıklı paylaşımda bulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.