CHP’li Kadınlar Arı Fabrikasında

Politika 05.03.2021 - 21:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1777+ kez okundu.
 

CHP’li Kadınlar Arı Fabrikasında

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve CHP Konyaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Solmaz İl Kadın Kolları , İlçe ve İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ile birlikte BIOBEST Antalya Polinasyon Sistemleri Merkezi Arı Fabrik
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve  CHP Konyaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Solmaz İl Kadın Kolları , İlçe ve İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ile birlikte BIOBEST Antalya Polinasyon Sistemleri Merkezi  Arı Fabrikasına ziyarette bulundu.Her fırsatta YaşamHak projesini anlatan, tanıtan, bilgilendirmeler yapan Deveci, fabrikada çalışan emekçi kadınlarla YaşamHak projesi ile ilgili bilgilerini paylaştı. Ardından Karatepe mahallesini ziyaret eden İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci seralarda çalışan emekçi kadınlara da ziyarette bulundu. YaşamHak projesinin önemini anlatarak bilgiler verdi. Deveci, kadınların her gün şiddete maruz kaldığını ve bunu dile getirmeye çekinen kadınların olduğunu söylerken, YaşamHak projesinin önemini vurgulayarak bir kişinin hayatına dokunmanın ne kadar değerli olduğunu anlattı. Kadınlara ; Cesaret biziz, azim biziz, emek biziz, mücadele biziz. Biz kadınlarız. Biz her iki kişiden biriyiz. Bu ülkenin onurlu ve mutlu yarınlarının yükseleceği eller bizim ellerimizdir. Ayrıca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan Deveci, bizler CHP'li  Kadınlar olarak " şiddetin her türlüsüne “dur” demek için buradayız.  Sizlerin  dayanışma ruhunuzla cesaretimizi büyütüyoruz. Şiddet gören tüm kız kardeşlerimizin yanında olacağız.” dedi.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve CHP Konyaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Solmaz İl Kadın Kolları , İlçe ve İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ile birlikte BIOBEST Antalya Polinasyon Sistemleri Merkezi Arı Fabrik

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve  CHP Konyaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Solmaz İl Kadın Kolları , İlçe ve İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ile birlikte BIOBEST Antalya Polinasyon Sistemleri Merkezi  Arı Fabrikasına ziyarette bulundu.Her fırsatta YaşamHak projesini anlatan, tanıtan, bilgilendirmeler yapan Deveci, fabrikada çalışan emekçi kadınlarla YaşamHak projesi ile ilgili bilgilerini paylaştı. Ardından Karatepe mahallesini ziyaret eden İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci seralarda çalışan emekçi kadınlara da ziyarette bulundu. YaşamHak projesinin önemini anlatarak bilgiler verdi.

Deveci, kadınların her gün şiddete maruz kaldığını ve bunu dile getirmeye çekinen kadınların olduğunu söylerken, YaşamHak projesinin önemini vurgulayarak bir kişinin hayatına dokunmanın ne kadar değerli olduğunu anlattı. Kadınlara ;

Cesaret biziz, azim biziz, emek biziz, mücadele biziz. Biz kadınlarız. Biz her iki kişiden biriyiz. Bu ülkenin onurlu ve mutlu yarınlarının yükseleceği eller bizim ellerimizdir.

Ayrıca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan Deveci, bizler CHP'li  Kadınlar olarak " şiddetin her türlüsüne “dur” demek için buradayız.  Sizlerin  dayanışma ruhunuzla cesaretimizi büyütüyoruz.

Şiddet gören tüm kız kardeşlerimizin yanında olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.