Chp Manavgat’tan Pazarcı Esnafına Ziyaret

Politika 15.04.2022 - 21:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2291+ kez okundu.
 

Chp Manavgat’tan Pazarcı Esnafına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Merdun, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP’li Belediye Meclis üyeleri, halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı Cuma Pazarı’nda pazarcı
Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Merdun, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP’li Belediye Meclis üyeleri,  halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı Cuma Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Günün ilk saatlerinde vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla buluşan Başkan Aliye Coşar, esnafların dertlerini dinledi iktidara geldiklerinde çözüm önerilerini anlattı. Üretici esnafı, artan nakliye ve mazot fiyatları ile gübre ve yem fiyatlarına gelen zamların hem kendilerini hem de vatandaşları büyük ölçüde etkilediğini söyledi. Fiyatların sık sık değişmesinden şikayetçi olan pazarcı esnafı, “İktidarın yanlış politikası halkın hiçbir kesimini memnun etmiyor. Hayat pahalılığından dolayı iş yapamaz olduk” dedi. Vatandaşlar ise geçinemediklerini, açıklanan enflasyon rakamlarının gerçeklerle örtüşmediğini ve mevcut iktidarın ekonomi politikasının yanlış olduğunu söyledi. İKTİDAR YÖNETME GÜCÜNÜ KAYBETTİ Hem üretici esnafıyla hem de vatandaşlarla uzun uzun sohbet gerçekleştiren CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, mevcut iktidarın ülkeyi yönetme gücünü kaybettiğini ve ekonomi politikasının halkın hiçbir kesimine faydasının olmadığını dile getirdi. Başkan Aliye Coşar, “İlçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hem pazarcı esnafımıza kolaylıklar dilemek hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların dertlerini dinlemek istedik. Kime dokunsak bin ah işittik. Hiç kimsenin yüzü gülmüyor. Hem üretici hem tüketici ekonomiden memnun değil. Bu kötü gidişata hep birlikte dur diyeceğiz. Çünkü iktidar, halktan koptu ve yönetme gücünü kaybetti. Halkın iktidarı, herkesin derdine derman olacak. Vatandaşlarımızın sorunlarından uzak ve günü kurtarmaya çalışan bir hükümet var. Bu millete güzel günleri yaşatmak ve hak ettiği geleceği hep beraber kurmak bizlerin boynunun borcu olsun. Halkın iktidarına az kaldı. Bu günleri hep birlikte aşacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Merdun, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP’li Belediye Meclis üyeleri, halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı Cuma Pazarı’nda pazarcı

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Merdun, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP’li Belediye Meclis üyeleri,  halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı Cuma Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Günün ilk saatlerinde vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla buluşan Başkan Aliye Coşar, esnafların dertlerini dinledi iktidara geldiklerinde çözüm önerilerini anlattı. Üretici esnafı, artan nakliye ve mazot fiyatları ile gübre ve yem fiyatlarına gelen zamların hem kendilerini hem de vatandaşları büyük ölçüde etkilediğini söyledi. Fiyatların sık sık değişmesinden şikayetçi olan pazarcı esnafı, “İktidarın yanlış politikası halkın hiçbir kesimini memnun etmiyor. Hayat pahalılığından dolayı iş yapamaz olduk” dedi. Vatandaşlar ise geçinemediklerini, açıklanan enflasyon rakamlarının gerçeklerle örtüşmediğini ve mevcut iktidarın ekonomi politikasının yanlış olduğunu söyledi.

İKTİDAR YÖNETME GÜCÜNÜ KAYBETTİ

Hem üretici esnafıyla hem de vatandaşlarla uzun uzun sohbet gerçekleştiren CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, mevcut iktidarın ülkeyi yönetme gücünü kaybettiğini ve ekonomi politikasının halkın hiçbir kesimine faydasının olmadığını dile getirdi. Başkan Aliye Coşar, “İlçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hem pazarcı esnafımıza kolaylıklar dilemek hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların dertlerini dinlemek istedik. Kime dokunsak bin ah işittik. Hiç kimsenin yüzü gülmüyor. Hem üretici hem tüketici ekonomiden memnun değil. Bu kötü gidişata hep birlikte dur diyeceğiz. Çünkü iktidar, halktan koptu ve yönetme gücünü kaybetti. Halkın iktidarı, herkesin derdine derman olacak. Vatandaşlarımızın sorunlarından uzak ve günü kurtarmaya çalışan bir hükümet var. Bu millete güzel günleri yaşatmak ve hak ettiği geleceği hep beraber kurmak bizlerin boynunun borcu olsun. Halkın iktidarına az kaldı. Bu günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.